Laitatko peruna muussiin voita?
Kommentit (28)
En enää kun huomasin että öljykin toimii hämmentävän hyvin.
Tänään tein muussia. Laitoin 60 prosenttista margariinia, niin tulee vähän kevyempää. Hieman keitinvettä ja sopivasti suolaa. Ei muuta.
Vähentänyt rasvan käyttöä, joten en laita enää. Se rasva on sitten siinä lisukkeessa.
Olen perunataiteilija.
Saan innoitukseni perunamuusista!
Oivariiniä vähän, en mitään master chef kokkien määriä. Ja kylmää maitoa perään, se shokeraa sen voin.
Vierailija kirjoitti:
Kyllähän se vähän niinku kuuluu.
Ei....sehän on pakollinen!😊
Syödään niin harvoin sitä ja vähän silloinkin, joten kyllä minä siihen voita laitan.
Ison köntin voita, maitoa ja sopivasti suolaa.
Jauhoinen perunalajike.
Eihän se maistuisi perunamuusilta ilman voita.
Assburger kirjoitti:
Ison köntin voita, maitoa ja sopivasti suolaa.
Jauhoinen perunalajike.
Tänään tein yleisperunasta, ihan hyvää tuli. Oliko lajike Sabina ja myivät Prismassa 29 senttiä kilo, niin ostin ja kokeilin.
Yleensä teen muusin lapinpuikulasta ja laitan voita ja suolaa vähän. Puikula on maukas peruna jo sellaisenaan.
Vierailija kirjoitti:
Tänään tein muussia. Laitoin 60 prosenttista margariinia, niin tulee vähän kevyempää. Hieman keitinvettä ja sopivasti suolaa. Ei muuta.
Suola laitetaan jo keitettäessä.
Tietenkin! Ja lämmintä maitoa ja suolaa.