Lue keskustelun säännöt.
Tulin hirviökänniin vappusimasta!
06.05.2015 |
Vappusimani sisälsi kai liikaa sokeria koska tulin simasta hirmukänniin. Simaa on vieläkin vähän jäljellä. Nyt haluaisin mitata juoman loppuosasta sen alkoholipitoisuuden, siis tilavuusprosentteina. Onko se siiderin vahvuista vai valkkarin vahvuista? Miten se tehdään?
Kommentit (2)
Megamarketeista saa alkoholin ominaispainomittareita. Ne ovat samanlaisia kuin auton akun happamuutta mittaavat ominaispainomittarit.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juomalla lisää ja aamulla mitataan ämpäristä oksennuksen määrä desilitroina. Nykyään ei mitata enää juoman alkoholipitoisuutta vaan viinapään heikkoutta. Mikäli tulee yli litra tavaraa, niin ei kannata juoda enää ollenkaan. Edes vappusimaa.