Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos simaan laittaa enemmän sokeria

Vierailija
22.04.2015 |

ja hiivaa ja antaa käydä kolme päivää. Tuleeko siitä ihan kiljua? Jos siis ohjeessa lukee, että herneen kokoinen pala tuorehiivaa ja jos laitan kaksi sellaista palaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
22.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Voi antaa käydä kauemminkin

Vierailija
2/4 |
22.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä tulee pahaa, hiivan makuista simaa. Alkoholipitoituus ei juuri nouse, jos teet sen tavallisessa ämpärissä tms. Jos enemmän alkoholia haluat, ota käyttöön ilmalukolla varustettu astia. Kokeiltu on ja hyvää tuli, noin 5-prosenttista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
22.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.04.2015 klo 17:15"]Kyllä. Voi antaa käydä kauemminkin
[/quote]
No en ihan kiljua halua tuosta. :D maistuuko se edes kolmen päivän käymisen jälkeen enää simalta?

Vierailija
4/4 |
22.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.04.2015 klo 17:16"]Siitä tulee pahaa, hiivan makuista simaa. Alkoholipitoituus ei juuri nouse, jos teet sen tavallisessa ämpärissä tms. Jos enemmän alkoholia haluat, ota käyttöön ilmalukolla varustettu astia. Kokeiltu on ja hyvää tuli, noin 5-prosenttista.
[/quote]
Entä jos siinä on sitä sokeria enemmän?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän viisi