Jos simaan laittaa enemmän sokeria
ja hiivaa ja antaa käydä kolme päivää. Tuleeko siitä ihan kiljua? Jos siis ohjeessa lukee, että herneen kokoinen pala tuorehiivaa ja jos laitan kaksi sellaista palaa?
Kommentit (4)
Siitä tulee pahaa, hiivan makuista simaa. Alkoholipitoituus ei juuri nouse, jos teet sen tavallisessa ämpärissä tms. Jos enemmän alkoholia haluat, ota käyttöön ilmalukolla varustettu astia. Kokeiltu on ja hyvää tuli, noin 5-prosenttista.
[quote author="Vierailija" time="22.04.2015 klo 17:15"]Kyllä. Voi antaa käydä kauemminkin
[/quote]
No en ihan kiljua halua tuosta. :D maistuuko se edes kolmen päivän käymisen jälkeen enää simalta?
[quote author="Vierailija" time="22.04.2015 klo 17:16"]Siitä tulee pahaa, hiivan makuista simaa. Alkoholipitoituus ei juuri nouse, jos teet sen tavallisessa ämpärissä tms. Jos enemmän alkoholia haluat, ota käyttöön ilmalukolla varustettu astia. Kokeiltu on ja hyvää tuli, noin 5-prosenttista.
[/quote]
Entä jos siinä on sitä sokeria enemmän?
Kyllä. Voi antaa käydä kauemminkin