Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kuivakakun teko-miten arvioin paistoajan?

Vierailija
21.04.2015 |

Ehkö tyhmääkin tyhmempi kysymys, mutta olen tekemässä tiikerikakkua ja koska haluan pienemmän kakun, puolitin ohjeen ainekset. Miten käy paistoajanb? Pitääkö sekin puolittaa, vai pidänkö täyden asjan?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
21.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu vuuan koosta, kuinka paksu kakku on. Kokeile kypsyyttä, vaikka puolen tunnin jälkeen, ja sehän riippuu tietty uunistakin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla