Mihin upotan ylimääräisen Suklaaganachen?
Tein suklaaganachia vahingossa liikaa. Mihin sitä voi käyttää muuhun kuin kakun reunojen koristelemiseen? Ei raaskisi roskiinkaan pistää
T.varsinainen suklaaleipuri
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Syö se.
Ei sitä kyllä pelkiltään pysty lusikoimaan, aika makeaa.
T. Ap
Kääretorttuun, suklaamousseen, kakkutaikinaan, bostonkakkuun, pikkuleipien täytteeksi.
Levittele strategisiin paikkoihisi ja ukko siivoaa sitten sen pois kielellään!
Suklaamoussea. Voi vatkata ihan sellaisenaa, tai jos haluaa miedomman maun niin sekoittaa kermavaahtoon.
Tee siitä kotitekoinen kasvohoito tai jotain... en tiedä.
Vierailija kirjoitti:
Levittele strategisiin paikkoihisi ja ukko siivoaa sitten sen pois kielellään!
vedä välillä jotta helpottaa
Anna hetki jähmettyä, pyörittele palloja jotka voi dipata suklaaseen tai kieritellä kaakaossa/tomusokerissa/pähkinärouheessa/keksimuruissa/kookoshiutaleissa.
Vierailija kirjoitti:
Levittele strategisiin paikkoihisi ja ukko siivoaa sitten sen pois kielellään!
Näin hankitaan hiivatulehdus.
Sotke jäätelöön ja syö se tai pakasta uudelleen.
Vierailija kirjoitti:
Levittele strategisiin paikkoihisi ja ukko siivoaa sitten sen pois kielellään!
Sweet & sour
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Levittele strategisiin paikkoihisi ja ukko siivoaa sitten sen pois kielellään!
Näin hankitaan hiivatulehdus.
Kun siinä suklaassa on sokeria, niin pian voi mies nuolla itselleen päiväkännit.
Päällystä piparit. Kodin Kuvalehdessä oli ohje mokkapalapipareille.
Laita pakastimeen. Sitten kun sulatat, niin tee se jääkaapissa hitaasti yön yli. 🙂
Syö se.