Jestas kun tein hyvän nakkisoosin
mammoille joulun jälkeen vinkiksi. Siskonmakkaraa, sipulia, tomaattipyrettä, dijonsinappia, tilkka vettä ja kermaa. Pippuria ja suolaa.
Kommentit (12)
Minä tein ihanan lammaspaistin. Naudanlihaa kilo, pintaan suolaa ja pippuria ja uuniin tunniksi.
Itse päästin vessanpönttöön hyvän kakkisoosin
Teen aina tollasta, paitsi normaaleilla nakeilla.
Vierailija kirjoitti:
Teen aina tollasta, paitsi normaaleilla nakeilla.
Ilonpilaaja :D Hyvä ap!
Ok, kumpaa nyt oikein teit? Siskonmakkarakastiketta? Itse en ole tomaattipohjaisten ruokien ystävä.
Vierailija kirjoitti:
Ok, kumpaa nyt oikein teit? Siskonmakkarakastiketta? Itse en ole tomaattipohjaisten ruokien ystävä.
Ja se on joko tai ei kumpaakin eli kerma- tai tomattipohjainen. Tuollaiset sötkötykset ei oo oikein mun juttu.
Siskonmakkara ei ole nakki vaikka se kooltaan muistuttaa nakkia.
Nakkit sisältävät lihaan verrattavia valmistusaineita, kun makkarat sisältävät lihaa.
Huh siskonmakkarat, niitä harvoja mitä en syö. Mä tein aika hyvää vokkia. Halusin jotain mikä on oikein erillaista kun tulevien päivien ruuat. Tykkään kyllä jouluruuista. Kinkku on ollut nyt 5 ja 1/2 tuntia uunissa.
M
Ihan tavallinen perinteinen nakkisoosi on parasta ja siihen ei mitkään pyreet kuulu, eli ihan perinteinen ruskeakastike ja sekaan nakit ja sipulit.
Joku blåbandi suurusteeksi ja makkaraleissonia sekaan + mausteita ja kasviksia.
Onnea