Mihin käyttää ylijäänyt ruokakerma jonka päiväys oli eilen?
Kaapissa on makaronia, s u olaku r kkuja ja mausteita pippurisekoite, valkosipulijauhe, suola ja pakkasessa persiljaa.
Kommentit (26)
Kyllä sinulle vastattiin, etkö ymmärtänyt vastausta.
Ruokakermaa ei voi käyttää mihinkään, oli päiväystä tai ei.
Jotkut urpot pilaa ruokansa kaikella feikillä.
Mitään muuta ei ole kuin nuo? Sitten varmaan kaataisin kerman kattilaan, pilkkoisin joukkoon suolakurkkua ja persiljaa, maustaisin ja kiehauttaisin. Sitten keittäisin makaroonia ja lisäisin kerman joukkoon.
Ihan samaan kannattaa käyttää, mihin käyttäisit sen päiväyksen ollessa tuoreempi. Vaikka kermavaahtoon luumukiisselille.
Laitat pannulle ne makaronit ja lisäät siihen vettä ja sen ruokakerman, ja kun lisäät ne suolakurkut niin siihen ei tarvitse lisätä edes suolaa. Sitten ne muuta mitä sä luettelit ja valmistuu nopeasti. Naps ja pops, kun maistuu.
Vierailija kirjoitti:
Ihan samaan kannattaa käyttää, mihin käyttäisit sen päiväyksen ollessa tuoreempi. Vaikka kermavaahtoon luumukiisselille.
Ei ruokakermasta saa vaahtoa.
Vierailija kirjoitti:
Mitään muuta ei ole kuin nuo? Sitten varmaan kaataisin kerman kattilaan, pilkkoisin joukkoon suolakurkkua ja persiljaa, maustaisin ja kiehauttaisin. Sitten keittäisin makaroonia ja lisäisin kerman joukkoon.
Eihän ap:lla ollut kermaa.
Sehän säilyy viikkoja käyttökelpoisena päiväyksen jälkeenkin.
Tee nekkuja tai fudgeja jouluksi.
Vierailija kirjoitti:
Juo sellaisenaan. Nam.... 😋
Ai ruokakerma nam?? Et taida olla ihan viisas.
Mhin vaan, yksi päivä ei tee kermasta eikä mistään muustakaan käyttökelvonta.
Paitis kala, se on ruoka-aine jota ei pidä käyttää viimeisen käyttöpäivä määrän jälkeen.
Voi saada tosi pahan oksennustaudin ja ripulin, mikä käytännössä tarkoittaa ruokamyrkytystä.
Vierailija kirjoitti:
Ruokakermaa ei voi käyttää mihinkään, oli päiväystä tai ei.
Jotkut urpot pilaa ruokansa kaikella feikillä.
Mitä sinä lässyttelet.
Myös oikeasta kermasta tehtyä kermaa myydään nimellä ruokakerma. Se on vain rasvattomampaa kuin kuin vaikkapa kuohukerma.
Vierailija kirjoitti:
Sehän säilyy viikkoja käyttökelpoisena päiväyksen jälkeenkin.
Riippuu siitä, onko se tehty oikeasta kermasta, ja tuoreesta sellaisesta.
Vaiko jostain kasvisrasvasta joka käyttää nimeää "ruokakerma".
Pitäiskö kommentoijan ottaa kermoista ja kasvisrasvoista ja avatuista pakkauksista enemmäm selvää, ennenkus lähettelee tänne muka niin tietäviä ja osaavia mielipiteitään?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Juo sellaisenaan. Nam.... 😋
Ai ruokakerma nam?? Et taida olla ihan viisas.
Mä en tykkää niin ei sitten kukaan muukaan.
Minua yritettiin lapsena lihottaa kahvikermalla ja sokerihuurretuilla muroilla. Joka päivä tuota samaa herkkua. Aikuisena en ole vilkaissutkaan muroihin enkä kermaan muulloin kuin jouluna laatikoita tehdessä.
Ps. Oikeasri kysyn samalla mihin käyttää ylijäänyt ma k u k ur kun neste, mutta kun ei onnistu?