Joko olette laittaneet jouluprovot hautumaan?
Oikeaoppisesti tehdyn jouluprovon hauduttelu aloitetaan usein jo lokakuussa, jotta se saa riittävästi aikaa muhia ja tekeytyä. Jokaisella ainesosalla: sanalla, pilkulla ja kirjoitusvirheellä on mehevässä jouluprovossa oma vivahteensa. Mutta kyllä vieläkin kerkeää, jos valmistelee jotain jossa on pikantimpi ja jytäkämpi tuntuma. Kaikkia provoja ei voi edes hauduttaa, koska ainekset laitetaan siihen tuoreeltaan.
Unohtiko mies lahjasi? Kakkasiko koira kuusen alle? Tuliko käly joulupöytään legginsseissä?
Kommentit (12)
Tekeillä on ja hautumassa lämpöisessä paikassa.
Eikö keksi mitään järkevää provoilun sijaan?
Vierailija kirjoitti:
Tekeillä on ja hautumassa lämpöisessä paikassa.
En melkein malta odottaa!
Aki P kirjoitti:
Kissa kusi kuparipannuun.
Tämäkin kuulostaa ihan lupaavalta. Ehkä kuparipannu syöpyy ja selviää, ettei se ollutkaan aitoa kuparia? Mutta se oli lainassa anopilta- o ou.
Vierailija kirjoitti:
Hiukan surullinen ketju.
Huumoriahan se vaan on. Tosin Fitfarm ja Juha Perälä näkyy ottaneen jo varaslähdön jouluprovoilussa.
On nyt kaksi kuukautta hautunut aromipesässä.
Provonkäristystä laitan aattoillalle.