mikä helv....on nyhtöpossu?
Kommentit (26)
Halvoista ruhonosista pitkään mausteisessa liemessä haudutettu possunliha, joka sitten revitään pieniksi suikaleiksi. Ei tarvi haarukoilla repiä, ihan käsin voi repiä. Eikä tarvi olla bb- mausteinen kastike, ihan mielen mukaan voi maustaa. Ravintoloissa kyllä usein juuri tuo bb- versio.
Terveisin kokki
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:42"]
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:41"]Ylikypsä porsaankasler, joka ei kuitenkaan ole kuiva, on ollut hyvässä BBmarinadissa. Kun on valmis niin tarjoillaan revittynä (=nyhdettynä), esim. kahdella haarukalla. Jos et jaksa tunteja uunissa tai grillissä pitää, niin osta Lidlistä puolivalmis, aikaa menee vain 30 min. [/quote] Kyl se taitaa olla mureeta lapaa vieläpä, ei sitkeetä kasslerii
No joo, hookoo kertoo reseptissään että käytetään jopa molempia, että silleen. Tota kasleria vaan saa "helpommin" kun ei porukka osaa hakea mitään lapaa kun eivät tiedä miltä semmoinen näyttää.
[/quote]
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:50"]
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:43"]Se on trendikästä just nyt. Ihme ettei täällä tiedetä paremmin:). Vai menikö sekin trendi jo? [/quote] No meni jo. Sen arvaa siitä, kun joku Pirkan ilmaislehti ja Lidl alkavat markkinoida.
[/quote]
Just:D.
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:41"]
Ylikypsä porsaankasler, joka ei kuitenkaan ole kuiva, on ollut hyvässä BBmarinadissa. Kun on valmis niin tarjoillaan revittynä (=nyhdettynä), esim. kahdella haarukalla. Jos et jaksa tunteja uunissa tai grillissä pitää, niin osta Lidlistä puolivalmis, aikaa menee vain 30 min.
[/quote]
Onko BBmarinadi sitä, mitä mammat erittävät lokakuusta joulukuuhun ollessaan naulittuina 24/7 ääreen?
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:53"][quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:42"]
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:41"]Ylikypsä porsaankasler, joka ei kuitenkaan ole kuiva, on ollut hyvässä BBmarinadissa. Kun on valmis niin tarjoillaan revittynä (=nyhdettynä), esim. kahdella haarukalla. Jos et jaksa tunteja uunissa tai grillissä pitää, niin osta Lidlistä puolivalmis, aikaa menee vain 30 min. [/quote] Kyl se taitaa olla mureeta lapaa vieläpä, ei sitkeetä kasslerii
No joo, hookoo kertoo reseptissään että käytetään jopa molempia, että silleen. Tota kasleria vaan saa "helpommin" kun ei porukka osaa hakea mitään lapaa kun eivät tiedä miltä semmoinen näyttää.
[/quote]
[/quote]
Täö on huippu : DDD ei pysty ostaa possun lapaa.....
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:39"]
Se on sellainen bosu, jota ei ammuta ennen teurastusta vaan siitä nyhdetään lihat elävältä.
[/quote]
Uh, puit sanoiksi loistavalla tavalla tuon sanan ja nyt tiedän, miksi tuo nyhtöpossu on mun mielestä kuulostanut aina ihan hirveälle.
T. vege
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 21:02"][quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:39"]
Se on sellainen bosu, jota ei ammuta ennen teurastusta vaan siitä nyhdetään lihat elävältä.
[/quote]
Uh, puit sanoiksi loistavalla tavalla tuon sanan ja nyt tiedän, miksi tuo nyhtöpossu on mun mielestä kuulostanut aina ihan hirveälle.
T. vege
[/quote]
Arvaa mitä tuli mieleen kun anoppipuoli yritti tarjota "pulled porkkia" miehelle vaikka hänkin on vege? Näin nimittäin silmissäni miten sitä possua revitään ja nyhdetään... Tai no kaikkia revitään, silvotaan ja nyhdetään, mutta tätä sillä samalla raakudella kun anestesiaton kastraatio ja korvien leikkely.
t. viestin takana ollut vege, tuleekohan nyt alapeukkuja?
Jos osasit tehdä aloituksen av:lle, niin osaat varmaan myös käyttää googlea ja omin pikkukätösin selvittää.
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:01"]Jos osasit tehdä aloituksen av:lle, niin osaat varmaan myös käyttää googlea ja omin pikkukätösin selvittää.
[/quote]
Av tietää.
Se on sellainen bosu, jota ei ammuta ennen teurastusta vaan siitä nyhdetään lihat elävältä.
Ylikypsä porsaankasler, joka ei kuitenkaan ole kuiva, on ollut hyvässä BBmarinadissa. Kun on valmis niin tarjoillaan revittynä (=nyhdettynä), esim. kahdella haarukalla. Jos et jaksa tunteja uunissa tai grillissä pitää, niin osta Lidlistä puolivalmis, aikaa menee vain 30 min.
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:41"]Ylikypsä porsaankasler, joka ei kuitenkaan ole kuiva, on ollut hyvässä BBmarinadissa. Kun on valmis niin tarjoillaan revittynä (=nyhdettynä), esim. kahdella haarukalla. Jos et jaksa tunteja uunissa tai grillissä pitää, niin osta Lidlistä puolivalmis, aikaa menee vain 30 min.
[/quote]
Kyl se taitaa olla mureeta lapaa vieläpä, ei sitkeetä kasslerii
Se on trendikästä just nyt. Ihme ettei täällä tiedetä paremmin:). Vai menikö sekin trendi jo?
[quote author="Vierailija" time="21.03.2015 klo 20:43"]Se on trendikästä just nyt. Ihme ettei täällä tiedetä paremmin:). Vai menikö sekin trendi jo?
[/quote]
No meni jo. Sen arvaa siitä, kun joku Pirkan ilmaislehti ja Lidl alkavat markkinoida.