Mitä makuja olisi itse suunnittelemassasi suklaarasiassa?
Mitä makuja, ja kenen valmistajan suklaata? Olisiko makuja yksi vai kymmenen? Laittakaa myös nuolet ylös tai alas muiden suunnittelemista rasioista, vaikka laitattehan te.
Kommentit (21)
Kermalikööri, lakkalikööri, amaretto, viski, konjakki, rommi, minttuviinakreemi. Valmistajana Lindt.
After eight rasiat on jo kehitetty. Toinen minun makuuni huippurasia on Wiener nougat. Molemmat sellaisina täydellisiä.
Pelkkää suklaata valkoisesta tummista tummimpaan. Ja kyllä, senkin besserhipsteri, valkosuklaa on suklaata.
Fazerin verraton konvehdit niillä ennen olleilla mauilla.
Sitruunajogurttitäyte konvehdit tulisi takaisin, lisänä niitä vadelmavastaavia. Fazerinaa, Geishaa ja Pihlajaa konvehteina sekaan ja sitä uutta, Maitosuklaatryffeli kanssa.
Ilman palmuöljyä kaikki.
marsipaania, pistaasitahnaa, suolakinuskia, mantelikrokanttia, kookostahnaa, pähkinäkrispiä, joku mansikkatahna, vaniljatahna
Sulaa voi olla valkoisesta tummaan bitteriin noilla täytteillä
Kyllä se rasia ihan pahville ja muoville maistuisi.
Kirsikka, kookos, tryffeli, marsipaani, joku kahvinmakuinen, mustaherukka. Nämä nyt ainakin. Suklaa olisi jotain parempaa kuin Fazer tai Marabou.
Tryffeli, appelsiinimarmeladi, toffee, capuccino Ihan sama kenen valmistamia. Tässäpä nämä, mulle riittää neljä kerralla, joku voisi tehdä tällaisia minirasioita.
Vihreä kuula suklaakuorrutteella, julia, toffee, hasselpähkinätäytteellä Ja pandan kiitos.
Miten joku jaksaa aina kysellä mikä suklaa, sipsi, keksi, karkki on paras. Ja ilmeisesti aikuinen ihminen. Ei ihme että puolet suomalaisista on lihavia....
Tämä Fazerin uusi Klassikko on just minun makuun. Siitä ei jää syömättä kuin Dacapot. Ne voisi korvata, vaikka sitruuna täytteisellä suklaalla tai valkosuklaalla.
Omasuunnittelemani konvehtirasia olisi vegaaninen ja se olisi tehty kunnon raaka-aineista (kaakaovoi) eikä siinä olisi käytetty lisäaineita. Sieltä löytyisi valkoista suklaata paljon, mutta myös tummimmasta tumminta ja kaikkea siltä väliltä.
Täytteinä/makuina olisi ainakin minttu, merisuola, suklaarusina, geishatyyppinen maku, pätkistyyppinen maku, vanilja, suolakinuski, pähkinäkrokantti, minttukrokantti jne.
Vierailija kirjoitti:
Miten joku jaksaa aina kysellä mikä suklaa, sipsi, keksi, karkki on paras. Ja ilmeisesti aikuinen ihminen. Ei ihme että puolet suomalaisista on lihavia....
Koska ainoastaanhan lihavat puhuvat ruoasta, muut eivät edes ajattele ikinä ruokaa.
Pelkkää 100% suklaata, ei mitään turhakkeita sinne väliin.
Belgialaista suklaata, suolakinuskihippu-suklaata esim fazer, minttukrokanttia esim marabou, sitten voisi olla jotain nougat suklaata, valkosuklaita, ja milkan niitä keksisuklaita missä kaikkea hyvää täytettä. :D
Ei ikinä mitään liköörisuklaita, appelsiinisuklaita, after eighteja tai tummaa suklaata :S!
Brunberg tryffeli, Mon Cherie, Anthon Bergin marsipaanisuklaata, Wiener nougat, Finlandia-marmeladien keltaisia palloja, siinä tärkeimmät.