Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ärsyttävää, unohtui eilen jauheliha pöydälle..

Vierailija
06.03.2015 |

Niin, paistoin jauhelihaa ja erottelin puolet siitä kippoon joka jäi tuohon keittiön pöydälle. Ollut siis vuorokauden siinä. Jos lämmittäisi pannulla niin uskaltaisiko syödä?
Olen aika tarkka ja noudatan kaikkia ohjeita mutta veeituttaa että menee ruokaa hukkaan kun olen tällainen unohtelija.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sen voi syödä jos ei haise epäilyttävälle :)

Vierailija
2/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No haista vittu sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.03.2015 klo 00:59"]Kyllä sen voi syödä jos ei haise epäilyttävälle :)
[/quote]

Ok, kiitos. Juu ei haise kyllä mitenkään erityiselle. :)

Vierailija
4/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en söisi vuorokautta huoneenlämmössä seissyttä jauhelihaa. Jauheliha on erityisen herkkä pilaantumaan rakenteensa takia. Eipä tuo 200 grammaa jauhelihaa ole niin iso menetys että viitsisin ripulia hankkia. Paitsi jos on ummetusta :)

Vierailija
5/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisilla on herkempi vatsa kuin toisilla. Joillain menee vatsa kuralle jo jostain vähän pöydällä seisseestä kinkkumajoneesileivästä. 

Minä haistaisin sitä ensin. Jos se ei haise ihan luotaantyöntävältä, niin sitten paistaisin. Sitten paistettuna maistaisin. Jos maku ok, söisin tyytyväisenä.

Kerran yritin paistaa jotain haiskahtavaa kalaa, koska se oli kuitenkin kallista. Se maistui paistettunakin niin pahalta, että jäi syömättä. Mutta tulipahan ainakin yritettyä :-) 

Vierailija
6/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna mennä vaan jos ei haise tai maistu epäilyttävältä. Itellä jäänyt myös usein ruoka pöydälle yöksi (viimeksi jauhelihamakaronimössö), kuumentanut vaan hyvin ja ääntä kohti, ei mitään vatsavaivoja ole tullut. Kyllä sen maku-ja hajuaisteilla voi todeta syömä kelvolliseksi tai kelvottomaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti ap söi jo ja sai kunnon paskaripulin

Vierailija
8/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

 

Mikroon 5 minuutiksi, niin kaikki taudinaiheuttajat kuolevat varmasti!

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salaatit on paljon vaarallisempia, kun niitä ei voi lämmittää bakteerien tappamiseksi. Keittoihin kiehumaan voi tuollaiset lihat heittää huoletta.

Vierailija
10/10 |
06.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna olla vielä viikko. Sitten syöt sen