Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko vatkaatte vispipuuroa?

Vierailija
01.03.2015 |

Itse kymmenisen minuuttia mut mietin tulisiko vielä ihanan kuohkeampaa jos kauemmin vatkaisi.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
01.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

5 min.

Vierailija
2/8 |
01.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olin töissä suurkeittiössä. Siellä vatkattiin 45 minuuttia mutta puuroa oli tajuton määrä. Kotona vatkaan 15-20 minuuttia. Laitan puuron yleiskoneeseen niin tulee suussasulavan pehmeää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
01.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikinä en oo vatkannu.

Vierailija
4/8 |
01.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa myös jäähdyttää puuro kunnolla ennen vatkaamista.

Vierailija
5/8 |
01.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En katso kellosta aikaa, vaan tarkkailen puuren väriä ja kuohkeutta. Kun väri on sopivan vaaleaa, on kuohkeuskin hyvä. - Pitäisipä tehdäkin pitkästä aikaa vispipuuroa.

Vierailija
6/8 |
01.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin kauan, että se punertaa enää aavistuksen verran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
01.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aijaijaijaiiii... Sattuu vatsaan kun tuli syötyä niin paljon vispipuuroa... :P

Ap.

Vierailija
8/8 |
01.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän puurob 1,5 litraan nestettä 3l:n kattilassa ja vatkaan, kunnes kattila on täysi!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi viisi