Kauanko vatkaatte vispipuuroa?
Itse kymmenisen minuuttia mut mietin tulisiko vielä ihanan kuohkeampaa jos kauemmin vatkaisi.
Kommentit (8)
Olin töissä suurkeittiössä. Siellä vatkattiin 45 minuuttia mutta puuroa oli tajuton määrä. Kotona vatkaan 15-20 minuuttia. Laitan puuron yleiskoneeseen niin tulee suussasulavan pehmeää.
Kannattaa myös jäähdyttää puuro kunnolla ennen vatkaamista.
En katso kellosta aikaa, vaan tarkkailen puuren väriä ja kuohkeutta. Kun väri on sopivan vaaleaa, on kuohkeuskin hyvä. - Pitäisipä tehdäkin pitkästä aikaa vispipuuroa.
Niin kauan, että se punertaa enää aavistuksen verran.
Aijaijaijaiiii... Sattuu vatsaan kun tuli syötyä niin paljon vispipuuroa... :P
Ap.
Keitän puurob 1,5 litraan nestettä 3l:n kattilassa ja vatkaan, kunnes kattila on täysi!
5 min.