Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten viinirypäleet pestään?

Vierailija
22.02.2015 |

Aina kun huuhdon viinirypäleitä huomaan etä ne hyönteismyrkyt ym. jää niiden pintaan, tai jotain vaaleaa töhnää. Kuinks teitä on oikeaoppisesti opetettu huuhtelemaan ne? kysyn tätä siis jos joku täällä olisi oikeasti käynyt jonkun kokkikoulun tai olisi leipuri tms, että miten oikeaoppisesti ne pitäisi huuhdella, koska kraanan alla juoksevassa vedessä on aika vaikea saada ne kokonaan puhtaaksi, ilman ettei niitä myrkkyjä jää niihin? Syön niitä niin paljon että olisi tärkeä tietää, yksi kerrallaan puhdistaminen käsin olisi aika työlästä.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksitellen fairylla

Vierailija
2/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hinkkaan juuriharjan ja kloriten avulla puhtaaks

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmällä, kuumalla, kylmällä.

Vierailija
4/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä pesen 40 asteisella pikaohjelmalla ilman huuhteluainetta ihan pyykinpesukoneessa.

Vierailija
5/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viinirypäleet on ihan parhaita kuorittuna! Niin hyviä! Mutta on siinä aika homma.

Vierailija
6/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuskin niitä kaikkia saa pois ja nuo hirvittävät myrkytkin voi olla jotain urbaania legendaa. No kuitenkin, kun olin keittiössä töissä, kylmäköt antoivat rypäleiden lillua vedessä jossai astiassa jonkin aikaa. Varmaan myös ajankäyttöä ajattelivat, ettei tarvitse olla siinä hanan vieressä vatkaamassa niitä rypäleitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitetystä vedessä liotat 3 min.

Vierailija
8/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä pistän likoamaan veteen hetkeksi. Sitten vielä huuhtelen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tolulla oon pessy ja pienellä hammasharjalla hinkkaillu.

Vierailija
10/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä jätän ne ensin likoamaan lämpimään veteen noin kymmeneksi minuutiksi, jotta edes osa torjunta-aineista liukenisi veteen. Sitten huuhtelen ne ja liotan vielä kylmässä vedessä. Vielä huuhtelu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

11.puhuu asiaa, näin minäkin.

Vierailija
12/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

What is the white film on grapes, and is it safe to eat?

It’s mostly harmless wax, says Kay Bogart, a winemaker who works in outreach for the University of California at Davis’s viticulture program. The grape plant produces it to protect the berries from moisture loss. It’s also often just plain old dust, adds Jim LaMar, a professor of wine sensory evaluation at California State University, Fresno. Until recently, winemakers believed the white stuff was yeasts, responsible for wine fermentation. Now they believe such yeasts are airborne. In any case, that white stuff isn’t pesticide residue. Which is not to say that there isn’t pesticide residue on the grape, so wash it anyway before you pop it into your mouth.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kaksi