Miksi banaanin maku muuttuu kun se kypsyy?
Kommentit (14)
Onhan se mansikkakin vähän eri makuinen vihreänä ja punaisena.
Sokerit nousee pintaan, eli se niinkus "kypsyy".
Kypsyessä banaanin tärkkelys muuttuu sokeriksi. Siksi se makeutuu.
Naudanlihakin on ihan eri makuinen kypsänä.
Sanoppa joku tuote mikä maistuu samalta koko elinkaarensa ajan.
Minusta kypsä banaani haisee ja maistuu ihan likööriltä. Jotenkin käyneeltä.
Olen monesti miettinyt, onko kiinteässä, keltaisessa banaanissa yhtä paljon kaloreita kuin tummuneessa ylikypsässä banaanissa. Jälkimmäinen on niin paljon makeampi.
Sellanen pikkasen raaka on musta paremman makunen ku täysin kypsä.
Katsoin kerran elokuvan jossa pääsosan esittäjä sujautti banaanin peräaukkoonsa ja ulosti sen kokonaisena. Suoritti tempun kolmesti, kunnes banaani alkoi jo pehmetä. Pehmeä banaani pörähteli peppusta näyttävästi tummalle pyökkipöydälle. Tietenkin pääosan esittäjä söi herkut pöydän pinnalta ennen varsinaista anaaliseksiä kumppaninsa kanssa.
eki
[quote author="Vierailija" time="24.02.2015 klo 22:00"]
Katsoin kerran elokuvan jossa pääsosan esittäjä sujautti banaanin peräaukkoonsa ja ulosti sen kokonaisena. Suoritti tempun kolmesti, kunnes banaani alkoi jo pehmetä. Pehmeä banaani pörähteli peppusta näyttävästi tummalle pyökkipöydälle. Tietenkin pääosan esittäjä söi herkut pöydän pinnalta ennen varsinaista anaaliseksiä kumppaninsa kanssa.
eki
[/quote]
Niin että maukasta varmasti oli, kun kerran söi sen?
se käy läpi muutosta.