Kerrosjälkiruoka kääretorttupohjasta
Otsikossa olisi siis suunnitelma, mutta kertoisitteko hyviä täytteitä kerrosjälkiruokaan joka tulisi siis lasiin? Eli haluaisin tehdä gluteenittoman kääretorttupohjan ja leikata siitä palasia, mutta millä kostuttaa ja mitä lisätä sinne lasiin täytteeksi, rahkaa, kermavaahtoa..?
Kommentit (6)
Googlaa pavlova. Sehän tuo perusteissaan on. Löydät ideoita sopiviin täytteisiin.
Kannattaa kokeilla lisätä kostutusliemeen likööriä. Esim mansikkakakku mansikkalikööriä Maistuu aivan huippuhyvältä.
Täytteeksi jotain kreemiä johon on sekoitettu kermavaahtoa.
Vierailija kirjoitti:
Googlaa pavlova. Sehän tuo perusteissaan on. Löydät ideoita sopiviin täytteisiin.
Eikö pavlova ole marenkipohjainen?
Itselle tulevat mieleen triflet, niissähän on kakkupohjaa ja erilaisia täytteitä (custard, mousse, kermavaahto ym).
Vaalealle kääretorttupohjalle laittaisin lemon curdia ja mascarpone-kermavaahtoa, suklaiselle pohjalle aprikoosihilloa tai pakastevadelmia ja suklaamoussea.
Ihan mitä täytekakkuunki, mitä haluat