Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

pitääkö jauhelihakastikkeeseen laittaa vettä?

Vierailija
22.02.2015 |

 

 

 

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulle jauhelihakastikkeen neste on aina ollut vettä. Jotkut laittavat maitoa - asia, jota en oikeasti ymmärrä.

Vierailija
2/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotain nestettä tarvitaan että tuloksena on kastike. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei välttämättä. Riippuu siitä että miten sen tekee tai millaisen tekee.

Vierailija
4/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öh.. No ei varmaan pakko ole, mutta joku neste olis kiva. Muuten se on vaan jauhelihaa.

Vierailija
5/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihinkään ruokaan ei lisätä vettä, vaan lientä. Jauhelihakastikkeeseen laitat lihalientä. Näinhän se Gordon opetti ja parempaa tulee...

Vierailija
6/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit myös soseuttaa tomaatteja ja laittaa sekaan paistetut jauhelihat ja
Mausteet. Kastike sekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaattimurskapohjaiseen kastikkeeseen ei välttämättä tarvitse mutta voi siihenkin vähän laittaa. Jauhokastikkeeseen kyllä taitaa vettä tarvita. 

Vierailija
8/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 13:39"]Mihinkään ruokaan ei lisätä vettä, vaan lientä. Jauhelihakastikkeeseen laitat lihalientä. Näinhän se Gordon opetti ja parempaa tulee...
[/quote]

Mitähän nestettä luulet sen lihaliemen olevan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 13:39"]

Mihinkään ruokaan ei lisätä vettä, vaan lientä. Jauhelihakastikkeeseen laitat lihalientä. Näinhän se Gordon opetti ja parempaa tulee...

[/quote]

lihaliemikuutio ja vesi?

Vierailija
10/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin laitan siis tölkin Muttia. -ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 13:42"]Niin laitan siis tölkin Muttia. -ap
[/quote]

Mitä on mutti? Hansin suosittelemaako?

Vierailija
12/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa ja runsaasti tomaattipyrettä. Taivaallista! Vetinen maistuu vedelle. Yök. En syö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiukan valkoviiniä ja liraus fondia tuo kastikkeeseen sekä nestettä että makua.

Vierailija
14/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tietenkään pidä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 13:45"]Kermaa ja runsaasti tomaattipyrettä. Taivaallista! Vetinen maistuu vedelle. Yök. En syö.
[/quote]

Nirso hienopieru.

Vierailija
16/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen useimmiten vaan tomaattimurskaan. Jos jauhelihaa on paljon, niin laitan vähän vettä sekaan, että nestettä on riittävästi.

Vierailija
17/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ite paistan jauhelihat ja sipulin ja laitan kermaa jonkajälkeen tyhjästä kermapurkista kaikki veden avulla ulos :D

Vierailija
18/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä oikeeseen jauhelihakastikkeeseen tulee ruskea kastike ja siihen tietysti täytyy laittaa vettä. :P

Vierailija
19/19 |
22.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan nesteeksi tomaattimurskaa (voi olla Muttia), vähän vettä ja reilusti kermaa.