Millä tuunata kaurapuuroa?
Kertokaahan millä tuunata kaurapuurosta taas kyllästymisen jälkeen maukasta syötävää????
Kommentit (9)
Mehukeitto, raejuusto, hedelmät, marjat, pähkinät, siemenet, kaneli, ...
Siis pikakaurapuuron voi tehdä mikrossa jos ostaa niitä .Voit laittaa niihin mitä haluat vaikka kossua sekaan.
Ylimääräinen työvaihe. Mutta keittämisen jälkeen paahtaa paistinpannulla. En oo muuten kokeillu, voisko paahtaa kaurahiutaleita voissa tai öljys ensin ja sit lisätä nestettä. Vähän sokeria paahtamisvaiheeseen.
Jääpaloja, sinappia, pippuria ja ruishiutaleita siihen päälle. Lunta koristeeksi
Itse laitan sekaan kananmunanvalkuaista (keittämisen yhteydessä) tai maustamatonta jogurttia. Päälle lisäksi marjoja tai hedelmiä, pähkinöitä, pähkinävoita, siemeniä, manteleita. Mausteitakin voi käyttää, kuten kanelia tai piparkakkumaustetta, tai vaniljauutetta. Esim. omenat ja kaneli on aika perus yhdistelmä. Jopa kasvissoseita voi laittaa joukkoon jos uskaltaa, mm. porkkanaa.
Itse käytän puuroihin hilloja ja pakastemarjoja, jos niiden syönti joskus tökkii.
Mutta harvoin tökkii, kärsin siitä ns, huonosta vatsasta ja kaura sopii erinomaisesti vatsallinen, Siinä on just sitä kuitua jota vatsani sietää, lisäksi siinä on jotain sellaista tiettyä "limaa" joka vatsalle sopii.
Joskus laitan kaurapuuron pienen nokaraan Oivariinia, tai puoliteelusikallista karualesettä.
Koska aamusin aamupalalla luen myös päivän lehden, lusikoin puuron suuhuni automaattisest, sen enempää makustelematta. Ja lopuksi hörppään kahvit päälle.
Raejuustolla, banaanilla, mantereilla, rusinoilla.