Akseli Herlevi pisti pystyyn yllättävän ravintolakonseptin: asiakkaat saatetaan kutsua kesken kaiken vaikkapa vodkaryypylle keittiöön
"En ainakaan itse ole nähnyt tällaista missään Suomessa," kertoo Herlevi Matv:n haastattelussa.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/akseli-herlevi-pisti-pystyyn…
Kommentit (10)
Onko ruoka niin pahaa, että pitää juottaa asiakas känniin ettei huomaa sitä?
Vierailija kirjoitti:
Onko ruoka niin pahaa, että pitää juottaa asiakas känniin ettei huomaa sitä?
Ilmeisesti.
No tuollaiset ravintolat kierrän kaukaa.
Jostain syystä en nyt jaksa innostua. Tulee kuva että ravintola on rasittavaa tekopöhinää. Ihan liikaa yrittävät olla jotain mitä eivät selvästi ole. Ei minua kiinnosta onko nää-tacot-ei-oo-sitten-tacoja -annoksen juusto sisilialaisten punatukkaisten kääpiöiden valmistamaa tai kutsuuko ravintoloitsija yllättäen mummonsa jälkiruokakattaukseeni. Ei kiinnosta, menen ravintolaan syömään hyvää ruokaa enkä teeskentelemään jotain ravintoloitsijan kaveria! Käyttäisi kaiken tuoon meuhkaamisenergiansa vaikka siihen ruoanlaittoon.
Ilmainen ryyppy sekä kiinnostaako että pelottaa.
Aika kuumottava tilanne kun oot menny ns absolutistina syömään ja kun kutsutaankin keittiöön ryypylle, joudut ehkä selittelemään ettei ryyppy kelpaakaan.
Onko asiakkailla keittiössä hygieniapassit, hiushuput, suojavaatetus, kenkäsuojat ja nykyään vielä kasvomaski?
Luin koko jutun ja silti jäi sekavaksi että mitä siellä tapahtuu?
Maksaa 69€ mutta siis ollaanko siinä koko menu keittiössä? 10 alkupalaa, esim. sipsejä ja dippiä.
Tää taitaa olla hyväruokasille miehille, taitaisin itse olla aivan täynnä pelkistä alkupaloista.
Kait tää sopii polttariporukoille ja ylisosiaalisille jotka haluaa syödessäkin seurustella sinne ja tänne ja vieraiden ihmisten kanssa ja "yllärit in ihanii" hihihiii.......😑
kuulostaa ihan kaameelta.
Elämyksellisestä ravintolakokemuksesta voi siis tulla eläimyksellistä. Toki jos asiakkaille juottaa vodkaa on helpompaa rahastaa.