Ovatko tacot ja burritot tulleet jäädäkseen ?
En ole vielä maistanut. Joissakin paikoissa on jopa ruuhkaksi asti asiakkaita.
Kommentit (16)
En minäkään ole maistanut, mutta tortilloita ja wrappeja teen välillä.
En tiedä miten tacot ja burritot eroaa niistä?
Tuhannen vuoden päästä näille hömpötyksille nauretaan, mutta suomalaiset syö edelleen perinteisiä laatikoita ja rosollia jouluna.
Vierailija kirjoitti:
En minäkään ole maistanut, mutta tortilloita ja wrappeja teen välillä.
En tiedä miten tacot ja burritot eroaa niistä?
Ihan alusta asti teet tortillat itse? Mina ostan kaupasta. (Tortilla on pohjois-Amerikassa se pyorea, ohut leipa. Espanjassa se on munakas.)
Onhan niitä ollut vuosia, ellei jopa parikymmentä vuotta ja hyviä ovat.
Vierailija kirjoitti:
Ovathan ne olleet jo ikuisuuden, ainakin Helsingissä.
No on kuule ihan muuallakin. Kannattaisi vähän laajentaa maailmankuvaansa ja aloittaa kotimaastaan.
Ens viikolla ajattelin käydä testaan Tampereen taco bellin. Oli ainakin hyvän näköisiä ja kuuloisia annoksia kun nettisivuiltaan katsoin.
Vierailija kirjoitti:
Onhan niitä ollut vuosia, ellei jopa parikymmentä vuotta ja hyviä ovat.
Kolmekymmentä on parempi arvio. Aina ne ovat parempia kuin intialaiset ruuat ja thaikkuruuat, joissa ei se pääraaka-aine maistu ollenkaan mausteiden alta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En minäkään ole maistanut, mutta tortilloita ja wrappeja teen välillä.
En tiedä miten tacot ja burritot eroaa niistä?
Ihan alusta asti teet tortillat itse? Mina ostan kaupasta. (Tortilla on pohjois-Amerikassa se pyorea, ohut leipa. Espanjassa se on munakas.)
Niin eli et osaa kertoa mitä eroa niillä on? Halusit vaan päästä viisastelemaan, vaikka ihan selkeästi osoitin etten tiedä aiheesta mitään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En minäkään ole maistanut, mutta tortilloita ja wrappeja teen välillä.
En tiedä miten tacot ja burritot eroaa niistä?
Ihan alusta asti teet tortillat itse? Mina ostan kaupasta. (Tortilla on pohjois-Amerikassa se pyorea, ohut leipa. Espanjassa se on munakas.)
Niin eli et osaa kertoa mitä eroa niillä on? Halusit vaan päästä viisastelemaan, vaikka ihan selkeästi osoitin etten tiedä aiheesta mitään.
Ainakin tacossa on kova ja rapea se u:muotoinen kuori ja tortillassa taas pehmeä ohut leipä. Sitä en tiedä mistä ovat tehty. Taco kuori tais olla maissia.
Eri.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En minäkään ole maistanut, mutta tortilloita ja wrappeja teen välillä.
En tiedä miten tacot ja burritot eroaa niistä?
Ihan alusta asti teet tortillat itse? Mina ostan kaupasta. (Tortilla on pohjois-Amerikassa se pyorea, ohut leipa. Espanjassa se on munakas.)
Niin eli et osaa kertoa mitä eroa niillä on? Halusit vaan päästä viisastelemaan, vaikka ihan selkeästi osoitin etten tiedä aiheesta mitään.
Tortilla on se leipä taikka lätty, josta fajitat, burritot, quesadillat ja enchiladat tehdään. Erot on täytteissä ja siinä onko ruoka kuuma vai kylmä ja käärintätavassa on eroa.
Eri
Vierailija kirjoitti:
En minäkään ole maistanut, mutta tortilloita ja wrappeja teen välillä.
En tiedä miten tacot ja burritot eroaa niistä?
Se ohutleipä on nimeltään tortilla. Burrito on täytetty ja rullattu tortilla. Taco taas on täytetty tortilla tasku. Tacossa tortilla voi olla rapea tai pehmeä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En minäkään ole maistanut, mutta tortilloita ja wrappeja teen välillä.
En tiedä miten tacot ja burritot eroaa niistä?
Ihan alusta asti teet tortillat itse? Mina ostan kaupasta. (Tortilla on pohjois-Amerikassa se pyorea, ohut leipa. Espanjassa se on munakas.)
Niin eli et osaa kertoa mitä eroa niillä on? Halusit vaan päästä viisastelemaan, vaikka ihan selkeästi osoitin etten tiedä aiheesta mitään.
Luulin etta Google toimii Suomessakin.
Etteko ole viela keksineet chimichangoja, parempia kuin burritot.
Ovathan ne olleet jo ikuisuuden, ainakin Helsingissä.