Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Montako kaloria tulee lisää, jos paahtoleivän paahtaa vs. sen syö kylmänä?

Vierailija
23.11.2021 |

?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei yhtään

Vierailija
2/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

kolme

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Vierailija
4/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei yhtään, mutta paahdetusta saat vähän lämpöenergiaa verrattuna huoneenlämpöiseen, joka kroppasi täytyy lämmittää kehonlämpöiseksi. En osaa laskea, paljonko kehosi joutuu käyttämään energiaa siihen, että se lämmittää leivän kehonlämpöiseksi.

Vierailija
5/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

kolminkertaistuu, se on raaka ennen paahtamista. 

Vierailija
6/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei ole päällisiä niin sama kalorimäärä. Jos voitelet niin kuumaan paahtoleipään helposti uppoaa enemmän voita kuin huoneenlämpöiseen, mutta voin määrän voi tietenkin päättää itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä, kuumennuksesta tulee lisää jokunen, mutta elimistö joutuu jäähdyttämään jos on yli ruumiinlämmön.

Vierailija
8/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei yhtään, mutta paahdetusta saat vähän lämpöenergiaa verrattuna huoneenlämpöiseen, joka kroppasi täytyy lämmittää kehonlämpöiseksi. En osaa laskea, paljonko kehosi joutuu käyttämään energiaa siihen, että se lämmittää leivän kehonlämpöiseksi.

Koulussa joskus laskettiin näitä. Tulos oli, että nuo ruuan lämmittämiseen tarvitut energiamäärät olivat merkityksettömän pieniä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

AP onkin tosi terve yksilö.

Vierailija
10/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä, kuumennuksesta tulee lisää jokunen, mutta elimistö joutuu jäähdyttämään jos on yli ruumiinlämmön.

Miksi kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä? Minulla palaneet reunat jää toki syömättä, mutta onko jokin muukin perustelu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sillä on mitättömän pieni merkitys vaikka söisit kaikki ruoat kylmänä.

Vierailija
12/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä, kuumennuksesta tulee lisää jokunen, mutta elimistö joutuu jäähdyttämään jos on yli ruumiinlämmön.

Miksi kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä? Minulla palaneet reunat jää toki syömättä, mutta onko jokin muukin perustelu?

Elimistö ei pysty hyödyntämään hajomistuotteita, muutoin voitaisiin syödä hiiltä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä, kuumennuksesta tulee lisää jokunen, mutta elimistö joutuu jäähdyttämään jos on yli ruumiinlämmön.

Miksi kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä? Minulla palaneet reunat jää toki syömättä, mutta onko jokin muukin perustelu?

Ainakin jos sen paahtaa ihan hiileksi niin siitä katoaa ravinnoksi kelpaavat hiilihydraatit. Mitä mustempi leipä sitä vähemmän kaloreita.

Tavallinen paahtaminen ei vaikuta energiasisältöön kuin hyvin vähän.

Vierailija
14/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos ei ole päällisiä niin sama kalorimäärä. Jos voitelet niin kuumaan paahtoleipään helposti uppoaa enemmän voita kuin huoneenlämpöiseen, mutta voin määrän voi tietenkin päättää itse.

Jaa minusta juuri kylmän paahtoleivän päällä on helpompi syödä paksu voikimpale. Kuumalle paahtoleivälle jos yritän laittaa paksun voikimpaleen niin osa sulaa ja tippuu pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä, kuumennuksesta tulee lisää jokunen, mutta elimistö joutuu jäähdyttämään jos on yli ruumiinlämmön.

Miksi kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä? Minulla palaneet reunat jää toki syömättä, mutta onko jokin muukin perustelu?

Ainakin jos sen paahtaa ihan hiileksi niin siitä katoaa ravinnoksi kelpaavat hiilihydraatit. Mitä mustempi leipä sitä vähemmän kaloreita.

Tavallinen paahtaminen ei vaikuta energiasisältöön kuin hyvin vähän.

Kiitti, tän taidankin ottaa dieetiksi😆😆 *järsii hiiltyneitä leipiä

Vierailija
16/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä, kuumennuksesta tulee lisää jokunen, mutta elimistö joutuu jäähdyttämään jos on yli ruumiinlämmön.

Miksi kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä? Minulla palaneet reunat jää toki syömättä, mutta onko jokin muukin perustelu?

Ainakin jos sen paahtaa ihan hiileksi niin siitä katoaa ravinnoksi kelpaavat hiilihydraatit. Mitä mustempi leipä sitä vähemmän kaloreita.

Tavallinen paahtaminen ei vaikuta energiasisältöön kuin hyvin vähän.

Kiitti, tän taidankin ottaa dieetiksi😆😆 *järsii hiiltyneitä leipiä

Grillihiiliä suoraan pussista lautaselle. Se on tosi fiksu idea.

Vierailija
17/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä, kuumennuksesta tulee lisää jokunen, mutta elimistö joutuu jäähdyttämään jos on yli ruumiinlämmön.

Miksi kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä? Minulla palaneet reunat jää toki syömättä, mutta onko jokin muukin perustelu?

Ainakin jos sen paahtaa ihan hiileksi niin siitä katoaa ravinnoksi kelpaavat hiilihydraatit. Mitä mustempi leipä sitä vähemmän kaloreita.

Tavallinen paahtaminen ei vaikuta energiasisältöön kuin hyvin vähän.

Kiitti, tän taidankin ottaa dieetiksi😆😆 *järsii hiiltyneitä leipiä

Grillihiiliä suoraan pussista lautaselle. Se on tosi fiksu idea.

ota mieluummin se tuhka grillin pohjalta grillaamisen jälkeen

Vierailija
18/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kukaan ei näe kun syöt, kummassakaan ei ole yhtään kaloria

Vierailija
19/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ravintolassa ei kannata tilata paahtoleipää, koska siinä on kaloreita, mutta jos otat sen paahtoleivän miehen lautaselta, niin siinä ei ole kaloreita

Vierailija
20/20 |
23.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Karsinogeenejä siihen voi kai tulla jos vaikka reunoilta vähän palaa mutta tuskin kovin paljon joten ei pitäisi olla vaarallista.

Kaloreita ei tule, nestettähän siitä hieman haihtuu.

Kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä, kuumennuksesta tulee lisää jokunen, mutta elimistö joutuu jäähdyttämään jos on yli ruumiinlämmön.

Miksi kalorit vähenee palaneesta tai ylikypsyneestä? Minulla palaneet reunat jää toki syömättä, mutta onko jokin muukin perustelu?

Kalorit on kemiallisiin sidoksiin sitoutunutta energiaa jonka elimistö voi käyttää hyväkseen. Leivänpaahtimen lämpö rikkoo näitä sidoksia ja niitä jää vähemmän käytettäväksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi viisi