jos opiskelee restonomiksi niin kertokaa esimerkki työpaikkoja
Kommentit (15)
Vuoropäälikkö, ravintolapäälikkö, hovimestari, mitä vaan ravintolan hommia... Tiedän myös restonomeja tuottajapuolelta, esim tapahtumatuottaja tai ravintolan myyntipalvelujen puolella työskentely. Hotelissa taas vaikka hotellinjohtajaksi asti ;)
Kiitti seiska! Mulla on työkokemusta kokin hommista vuosi ja catering alan koulutus. Mietin pitäisikö jatkaa ylemmäs:)
[quote author="Vierailija" time="12.02.2015 klo 21:02"]Vuoropäälikkö, ravintolapäälikkö, hovimestari, mitä vaan ravintolan hommia... Tiedän myös restonomeja tuottajapuolelta, esim tapahtumatuottaja tai ravintolan myyntipalvelujen puolella työskentely. Hotelissa taas vaikka hotellinjohtajaksi asti ;)
[/quote]
Kolme ensimmäistä on sellaisia mihin pääse ilman restonomin koulutustakin.
Itse mietin myös restonomiksi opiskelua mutta suurin osa restonomeista taitaa tehdä samoja hommia kuin mitä voi tehdä pelkällä kokin/tarjoilijan tutkinnollakin.
Ehdottomasti! Restonomin papereilla ja catering-alan tutkinnolla sekä käytännön kokemuksella voit hakea esimerkiksi suurien catering-alan yritysten tuottajien paikkoja, kovaa duunia mutta palkkakin on jo alaan nähden aika kiva (;
[quote author="Vierailija" time="12.02.2015 klo 21:03"]
Kiitti seiska! Mulla on työkokemusta kokin hommista vuosi ja catering alan koulutus. Mietin pitäisikö jatkaa ylemmäs:)
[/quote]Paljon todennäköisemmin kannattaa, jos ammatillinen koulutus ja työkokemusta alalta, kuin pelkältä lukiopohjalta ilman em. kokemusta ja suhteita...
[quote author="Vierailija" time="12.02.2015 klo 21:00"]
Majatalo
[/quote]
Amandaa varmaan tarkoitat? Siellä on myös se viiniputiikki ja kuntosali! Niin ja lähellä on yksi pubi.
[quote author="Vierailija" time="12.02.2015 klo 21:06"][quote author="Vierailija" time="12.02.2015 klo 21:02"]Vuoropäälikkö, ravintolapäälikkö, hovimestari, mitä vaan ravintolan hommia... Tiedän myös restonomeja tuottajapuolelta, esim tapahtumatuottaja tai ravintolan myyntipalvelujen puolella työskentely. Hotelissa taas vaikka hotellinjohtajaksi asti ;)
[/quote]
Kolme ensimmäistä on sellaisia mihin pääse ilman restonomin koulutustakin.
Itse mietin myös restonomiksi opiskelua mutta suurin osa restonomeista taitaa tehdä samoja hommia kuin mitä voi tehdä pelkällä kokin/tarjoilijan tutkinnollakin.
[/quote]
Eiköhän ravintola-alalla voi päästä ihan mihin asemaan vaan kovalla duunilla ja taidolla...
Lähinnä tässä taloustilanteessa ottaisin itelleni mielummin duuniin restonomin, joka siis koulutuksensa puolesta esimerkiksi ymmärtää katteiden ja kirjanpidon päälle, omaa loistavat esimiestaidot, ymmärtää yrityksen pyörittämisen kokonaisuutena sekä tietää/ymmärtää alan viimeisimmät trendit.
Abc:n tai hesen vuoropäälikkönä ei tosin välttämättä näitä taitoja tarvita.
T. 7
Joka keskusteluun sotkettu salkkarit :D
Ravintola puolelta. Ei matkailu :)
Ap