Lue keskustelun säännöt.
Itsetehty viili ja jugurtti, kannattaako ottaa juuri tavallisesta vai
Vierailija
12.02.2015 |
esim. asidophilus- tai gefilus-tuotteista?
Siis näistä hyviä maitohappobakteereja sisältävistä.
Pitäälö niitä uusia säännöllisin väliajoin vai elääkö ja uusiutuvatko nuo bakteerit itsestään?
Kommentit (3)
Punasesta viilistä juuri ja kerma-maitoa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
[quote author="Vierailija" time="12.02.2015 klo 17:34"]
Punasesta viilistä juuri ja kerma-maitoa.
[/quote]
Kiitos!
Jugurttiin ajattelin ainakin aluksi käyttää turkkilaista tai kreikkalaista tai bulgarialaista, olisikohan luomu-bulgarialainen parasta?
Ei viiliä voi talvella tehdä.