Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pesettekö maksalaatikon ennen pöytäänlaittoa?

Vierailija
21.11.2021 |

Mites rusinat?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin. Huuhtelen hyvin ja paseeraan siivilän läpi. Rusinat menee samalla soseeksi, mutta heitän mukaan  lopuksi uusia paketista. Hyvää on!! :P

Vierailija
2/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain, jos se on jauhenmaksalaatikko. Jauhenmaksa tykkää kun sitä pestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mankelin läpi laitan myös. Mutta rusinat pitää sitä ennen erottaa pois, sitten ne mankeloinnin jälkeen taas sekoitetaan mukaan.

Vierailija
4/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai ja jos on juhlapöytään tulossa niin vähään ensin

Vierailija
5/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisään viinaa sekaan pesun jälkeen, niin saa aavistuksen kirroosinmakua kylkeen

Vierailija
6/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mankelin läpi laitan myös. Mutta rusinat pitää sitä ennen erottaa pois, sitten ne mankeloinnin jälkeen taas sekoitetaan mukaan.

Kiitos🤣

Tämä pelasti iltani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rusinat pitää pestä yksitellen ja laskea, että niitä on tasaluku.

Kannattaa myös silittää, että ns. laskevat paremmin "alas".

Vierailija
8/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen todennut, että makaronien keitinvesi toimii parhaiten maksalaatikon pesussa. Pinta tulee sileäksi ja rakenne saa kivaa täyteläisyyttä. Kokeilkaa, se kannattaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämän ketjun innoittamana ajattelin pestä tehokkaasti painepesurilla maksalaatikon, mutta se koko penteleen maksalaatikko levisi seiniin ja kattoon.

Vierailija
10/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, painepesurilla, ensin kuitenkin liotus ja esipesu. Lopuksi kuivaus föönillä tai kuumailmapuhaltimella. Rusinoiden annan tekeytyä kesäisin auringonpaisteessa syksyllä ja talvisin alppiaurinkolampun alla ennen tatjoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millä laitat sen pöytään? Levitätkö kaulimella vai ihan vain kädellä?

Vierailija
12/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä pestään perunamuusikin, ja siksipä mlkoisen laihoja ollaan kun pesujen jälkeen sitä syötävää jää aika vähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
21.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tämän ketjun innoittamana ajattelin pestä tehokkaasti painepesurilla maksalaatikon, mutta se koko penteleen maksalaatikko levisi seiniin ja kattoon.

Mä olin ovela ja tein myös palstan inspaamana pesun saunassa. Suihkutin seinät ja lauteet ja lopuksi sain lastalla vedeltyä melkein kaiken uunipellille minkä sitten laitoin uuniin. Lisäsin vielä rusinoita mukaan. Tuli maksabrowniet. Mies luuli mokkapaloiksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän neljä