Pesettekö maksalaatikon ennen pöytäänlaittoa?
Kommentit (13)
Vain, jos se on jauhenmaksalaatikko. Jauhenmaksa tykkää kun sitä pestään.
Mankelin läpi laitan myös. Mutta rusinat pitää sitä ennen erottaa pois, sitten ne mankeloinnin jälkeen taas sekoitetaan mukaan.
Tottakai ja jos on juhlapöytään tulossa niin vähään ensin
Lisään viinaa sekaan pesun jälkeen, niin saa aavistuksen kirroosinmakua kylkeen
Vierailija kirjoitti:
Mankelin läpi laitan myös. Mutta rusinat pitää sitä ennen erottaa pois, sitten ne mankeloinnin jälkeen taas sekoitetaan mukaan.
Kiitos🤣
Tämä pelasti iltani.
Rusinat pitää pestä yksitellen ja laskea, että niitä on tasaluku.
Kannattaa myös silittää, että ns. laskevat paremmin "alas".
Olen todennut, että makaronien keitinvesi toimii parhaiten maksalaatikon pesussa. Pinta tulee sileäksi ja rakenne saa kivaa täyteläisyyttä. Kokeilkaa, se kannattaa.
Tämän ketjun innoittamana ajattelin pestä tehokkaasti painepesurilla maksalaatikon, mutta se koko penteleen maksalaatikko levisi seiniin ja kattoon.
Kyllä, painepesurilla, ensin kuitenkin liotus ja esipesu. Lopuksi kuivaus föönillä tai kuumailmapuhaltimella. Rusinoiden annan tekeytyä kesäisin auringonpaisteessa syksyllä ja talvisin alppiaurinkolampun alla ennen tatjoilua.
Millä laitat sen pöytään? Levitätkö kaulimella vai ihan vain kädellä?
Meillä pestään perunamuusikin, ja siksipä mlkoisen laihoja ollaan kun pesujen jälkeen sitä syötävää jää aika vähän.
Vierailija kirjoitti:
Tämän ketjun innoittamana ajattelin pestä tehokkaasti painepesurilla maksalaatikon, mutta se koko penteleen maksalaatikko levisi seiniin ja kattoon.
Mä olin ovela ja tein myös palstan inspaamana pesun saunassa. Suihkutin seinät ja lauteet ja lopuksi sain lastalla vedeltyä melkein kaiken uunipellille minkä sitten laitoin uuniin. Lisäsin vielä rusinoita mukaan. Tuli maksabrowniet. Mies luuli mokkapaloiksi.
Tietenkin. Huuhtelen hyvin ja paseeraan siivilän läpi. Rusinat menee samalla soseeksi, mutta heitän mukaan lopuksi uusia paketista. Hyvää on!! :P