Miten saat kätevästi ja sotkematta siirrettyä mausteet pussista purkkiin?
Kommentit (13)
Leikkaat alakulmasta pienen palan pois ja siitä valutat purkkiin.
Leikkaan yläosasta koko pussin levyisen kaistaleen ja muotoilen suuaukon niin, että se on purkkia lähinnä olevasta kohdasta kapea ja muualta leveämpi, että mausteet mahtuvat kuitenkin valumaan. Käden asennolla säätelen valumisnopeutta.
Nimenomaan ei mitään sellaisia että leikataan jostain väliltä, osa jauheesta karkaa yläosaan ja siitä pöydälle.
Vierailija kirjoitti:
Leikkaat alakulmasta pienen palan pois ja siitä valutat purkkiin.
Ja siinä pussissa on oikein kuvalliset ohjeet tehdä näin, ainakin joidenkin firmojen pusseissa.
Muovisesta limsapullosta saa juuri sopivankokoisen suppilon.
Vierailija kirjoitti:
Uusavuttomuus 2.0
Hieno huomio, tämä on kuitenkin keskustelupalsta, miksi pitää olla niin negatiivinen
Saako tässä kysyä, miksi ne pitää laittaa purkkiin?
Tottakai saa kysyä! Pysyy purkit jotenkin paremmassa järjestyksessä siistimmin ja ovat helpommin löydettävissä.
Pinseteillä laitan yksi maustehiukkanen kerrallaan.
Laitan mausteet purkkiin, koska minun ruuanlaittotekniikallani ne on helpommin käytettävissä purkeista kuin pusseista. Ripottelen siis suoraan purkista ruokaan/kattilaan/astiaan, en yleensä mittaa. Ja jos mittaan, niin siitä purkista on helppo ottaa mitalla mausteet. Pussin kanssa aina tulee sotkemista.
Osa mausteista on kyllä pusseissa, koska maustetelineessä ei ole enempää tilaa purkeille. Ja kyllä käytän lähes kaikkia mausteita jatkuvasti, joku neilikka nyt on jouluisin käytössä (ja se on pussissa).
Tämä on todellinen ongelma minullakin. En omista pientä suppiloa.
Mä teen aina tiskialtaassa, kun aina roiskuu yli, vaikka kuinka taitan suuaukon hyväksi. En jaksa suppiloita sotkea.
Suppilolla.