Lue keskustelun säännöt.
Äkkiä! Mitä eroa on pehmeällä ja sulatetulla rasvalla!?!
05.02.2015 |
Teen Runebergin torttuja ja ohjeessa sanotaan, että pitää vaahdottaa pehmeä voi ja sokeri. Pitääkö se voi siis sulattaa vai mitä?
Kommentit (5)
Ei saa sulattaa. Anna vaan seistä pöydällä ehkä n. 15-30 min.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
[quote author="Vierailija" time="05.02.2015 klo 08:52"]
Ei saa sulattaa. Anna vaan seistä pöydällä ehkä n. 15-30 min.
[/quote]
Ok, kiitos. Nyt kun tässä ehdin pari minuuttia googlailla, niin monissa torttuohjeissa neuvotaan sulattamaan rasva ja monissa ei.
Onko jotenkin koostumuksellisesti väliä sulattaako sen voin vai ei? Eikö joskus sokeri pidä vaahdottaa sulatetun voin kanssa?
ap
emt kai se silleen pitää sulattaa huoneenlämmös mut ei kai mikros ainaski
Ei sulaa voita vaahdoteta. Pehmeä vaahdotetaan. Jos taikinassa käytetään sulaa voita, silloin munat ja sokeri vaahdotetaan.