Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Äkkiä! Mitä eroa on pehmeällä ja sulatetulla rasvalla!?!

Vierailija
05.02.2015 |

Teen Runebergin torttuja ja ohjeessa sanotaan, että pitää vaahdottaa pehmeä voi ja sokeri. Pitääkö se voi siis sulattaa vai mitä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sulaa voita vaahdoteta. Pehmeä vaahdotetaan. Jos taikinassa käytetään sulaa voita, silloin munat ja sokeri vaahdotetaan.

Vierailija
2/5 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa sulattaa. Anna vaan seistä pöydällä ehkä n. 15-30 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.02.2015 klo 08:52"]

Ei saa sulattaa. Anna vaan seistä pöydällä ehkä n. 15-30 min.

[/quote]

Ok, kiitos. Nyt kun tässä ehdin pari minuuttia googlailla, niin monissa torttuohjeissa neuvotaan sulattamaan rasva ja monissa ei.

Onko jotenkin koostumuksellisesti väliä sulattaako sen voin vai ei? Eikö joskus sokeri pidä vaahdottaa sulatetun voin kanssa?

ap

Vierailija
4/5 |
11.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama ongelma eli ei sulateta?

Vierailija
5/5 |
04.10.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

emt kai se silleen pitää sulattaa huoneenlämmös mut ei kai mikros ainaski

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi viisi