Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko lauantainen kanakastike vielä syötävää?

Vierailija
26.01.2015 |

Tein lauantaina kermaisen kanakastikkeen. Syötiin ja piti syödä eilenkin mutta tuli muuta. Onko vielä turvallista syödä? On ollut kylmässä kokoajan. Valkosipuli tuoksuu voimakkaasti, mut muuten ei.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
26.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

On!

Vierailija
2/6 |
26.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

On tietenkin. Siis kun kylmässä oot pitänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
26.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

O

Vierailija
4/6 |
26.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

On täysin turvallista. Kypsennetty ruoka säilyy ihan hyvin 4-5 päivää.

Vierailija
5/6 |
26.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä minä söisin jos on asianmukaisesti säilytetty kylmässä, eikä haise/maistu pilaantuneelle.

Vierailija
6/6 |
26.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan varmasti on

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän viisi