Mikä on Helsingin huonoin ravintola
Mikä pk-seudun ravintola on jäänyt mieleenne erittäin huonona kokemuksena joko ruoan, palvelun tai pahimmassa tapauksessa molempien vuoksi? Itse voisin mainita ainakin Amigon Tehtaankadulla. Paikka on pysynyt pystyssä lähinnä kantiksien vuoksi, koska ruoka on heikkotasoista ja ylihintaista. Plussaa kesäisin pubipuolen terassillekin tarjottavat tapakset. (Tosin, kulman takana on monta kertaa parempi tapasravintola.) Kerran olimme varanneet syntymäpäiväjuhlia varten pöydän, koska muualla oli täyttä juhlapyhän vuoksi. Tarjoilija sotki tilaukset, laimean makuista ja kallista ruokaa piti odottaa tunti. Kerran kävin firman piikkiin, pihvin kypsyysasteet päin mäntyä. Mutta varmasti teillä on mehukkaampiakin stooreja takataskussa.
Kommentit (111)
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 17:47"]
Amigon vierestä tulee mieleen Neitsytpolulla joskus aikoinaan ollut "kiinalainen". Olimme ainoat asiakkaat ja tarjoilija vaikutti suorastaan hämmästyneeltä, että sisään tuli ihmisiä. Saimme puolen tunnin odottelun jälkeen mikrossa lämmitettyä, sisältä vielä jäistä kanaa. Maku oli jotain kengänpohjan ja pilaantuneen simpukan välimaastosta. Ei menty toiste, mutta usein ohi kävellessä mietitytti, että onko paikka perustetty esim. rahanpesu- tms. tarkoitukseen. Ruokaa siellä ei selvästi ollut tarkoitus tarjoilla.
[/quote]
Oi, tarkoitatkohan nyt legendaarista Guang Dongia? Siis paikkaa siinä (ironisesti) eläinlääkärin vieressä, jossa hulvattomien arvosteluiden perusteella KAIKKI ruoka lämmitetään mikrossa, ja vanha kiinalainen nainen ei puhu mitään kieltä kiinan lisäksi. Aina maksettava käteisellä. Tuttavapariskuntakin kävi aikoinaan (siis 10 vuotta sitten, ja sanoi että karmea paikka). En ymmärrä kuinka kaikki nämä vuodet on pysynyt auki, jotenkin hämärää koska kukaan ei ikinä ole safkaa kehunut. Olemme miettineet, jos menisi kerran tilaamaan vaikka take-awayn vain päästäkseen kokemaan tuon legendaarisen karmeuden palvelussa (ja valitettavasti myös ruoassa).
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 20:21"][quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 17:47"]
Amigon vierestä tulee mieleen Neitsytpolulla joskus aikoinaan ollut "kiinalainen". Olimme ainoat asiakkaat ja tarjoilija vaikutti suorastaan hämmästyneeltä, että sisään tuli ihmisiä. Saimme puolen tunnin odottelun jälkeen mikrossa lämmitettyä, sisältä vielä jäistä kanaa. Maku oli jotain kengänpohjan ja pilaantuneen simpukan välimaastosta. Ei menty toiste, mutta usein ohi kävellessä mietitytti, että onko paikka perustetty esim. rahanpesu- tms. tarkoitukseen. Ruokaa siellä ei selvästi ollut tarkoitus tarjoilla.
[/quote]
Oi, tarkoitatkohan nyt legendaarista Guang Dongia? Siis paikkaa siinä (ironisesti) eläinlääkärin vieressä, jossa hulvattomien arvosteluiden perusteella KAIKKI ruoka lämmitetään mikrossa, ja vanha kiinalainen nainen ei puhu mitään kieltä kiinan lisäksi. Aina maksettava käteisellä. Tuttavapariskuntakin kävi aikoinaan (siis 10 vuotta sitten, ja sanoi että karmea paikka). En ymmärrä kuinka kaikki nämä vuodet on pysynyt auki, jotenkin hämärää koska kukaan ei ikinä ole safkaa kehunut. Olemme miettineet, jos menisi kerran tilaamaan vaikka take-awayn vain päästäkseen kokemaan tuon legendaarisen karmeuden palvelussa (ja valitettavasti myös ruoassa).
[/quote]
90-Luvulla se oli ookoo paikka. Vedettiin siellä usein krapulamätöt :)
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 20:23"]
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 20:21"][quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 17:47"] Amigon vierestä tulee mieleen Neitsytpolulla joskus aikoinaan ollut "kiinalainen". Olimme ainoat asiakkaat ja tarjoilija vaikutti suorastaan hämmästyneeltä, että sisään tuli ihmisiä. Saimme puolen tunnin odottelun jälkeen mikrossa lämmitettyä, sisältä vielä jäistä kanaa. Maku oli jotain kengänpohjan ja pilaantuneen simpukan välimaastosta. Ei menty toiste, mutta usein ohi kävellessä mietitytti, että onko paikka perustetty esim. rahanpesu- tms. tarkoitukseen. Ruokaa siellä ei selvästi ollut tarkoitus tarjoilla. [/quote] Oi, tarkoitatkohan nyt legendaarista Guang Dongia? Siis paikkaa siinä (ironisesti) eläinlääkärin vieressä, jossa hulvattomien arvosteluiden perusteella KAIKKI ruoka lämmitetään mikrossa, ja vanha kiinalainen nainen ei puhu mitään kieltä kiinan lisäksi. Aina maksettava käteisellä. Tuttavapariskuntakin kävi aikoinaan (siis 10 vuotta sitten, ja sanoi että karmea paikka). En ymmärrä kuinka kaikki nämä vuodet on pysynyt auki, jotenkin hämärää koska kukaan ei ikinä ole safkaa kehunut. Olemme miettineet, jos menisi kerran tilaamaan vaikka take-awayn vain päästäkseen kokemaan tuon legendaarisen karmeuden palvelussa (ja valitettavasti myös ruoassa). [/quote] 90-Luvulla se oli ookoo paikka. Vedettiin siellä usein krapulamätöt :)
[/quote]
Miksiköhän kaikki nuo alueen paikat joiden taso laskenut (Senttu, Amigo, jopa Saslik ja tämä kiinalainen) pysyvät auki vuodesta toiseen... Pakko olla sijainti. Quang Dongissa ei voi olla ilmainen vuokrakaan, jotain ihmeellistä siinä on oltava. Ei selvästi ole edes tarkoituksellista lisätä asiakaskuntaa, jos paikkaa vetää tarkoituksella nainen joka ei puhu suomea, englantia tai muutakaan eurooppalaista kieltä.
Rossossa huomoimman palvelun saa. En kylläkään puhu helsingin rossoista mutta lähikuntien yhdestä tietystä.
Kalliossa tuli mieleen sellainen pizzeria Vivi. En ole käynyt, mutta tilasin kotiinkujetuksella joskus. Pizzakuski (keski-ikäinen turkkilainen mies) oli niin ruokkoamattoman näköinen, että meni ruokahalut ajatuksesta että hän oli ollut ruoan läheisyydessä. Siis parta ajamatta, pitkät rasvaiset hiukset, homssuiset nuhjuiset vaatteet. Jaiks. Toinen huono kokemus oli Kampinkeskuksen Minoksessa. Huonoa ruokaa (kuivaa, rasvaista) ja vielä huonompaa palvelua. Laiskaa ja tympeää.
Kaikki eurokiinalaiset. Samaa paskaa joka paikassa. Sitten jos lounasbuffetissa on vielä sushit niin ai kamala mikä taso niissä on..
Kiinalaisessa en koskaan söisi sushia, on aika paskaa mättöä juurikin noissa lounasbuffissa. Vähän off topic, mutta muistan Jyväskylässä Grilli 21-nimisen yöspudarin. Kojun hygienia oli karmea, ylilihava omistaja veti piipputupakkaa siellä kopissa sisällä jne.
Nuo Guang Dong- arviot ovat ihan uskomatonta luettavaa. Pitäisikö meidän av-sherlockien tehdä joukkotutustuminrn kyseiseen syöttölään ja selvittää, mikä homman taustalla on? :D
Ja vastauksena ap:n kysymykseen, vastaan tässäkin ketjussa mainittu Vivi (GD:ssä en "valitettavasti" ole käynyt): hirveä pizza...tai oikeastaan pelkkä pohja. Myös Vaasankadulla joskus olleessa, nyt jo kaatuneessa pizzeriassa (nimi viittasi kuuhun...Luna jotain?) oli aika järkyttävät tarjoomukset, jopa alueen yleiseen tasoon nähden.
[quote author="Vierailija" time="27.01.2015 klo 14:18"]
Nuo Guang Dong- arviot ovat ihan uskomatonta luettavaa. Pitäisikö meidän av-sherlockien tehdä joukkotutustuminrn kyseiseen syöttölään ja selvittää, mikä homman taustalla on? :D Ja vastauksena ap:n kysymykseen, vastaan tässäkin ketjussa mainittu Vivi (GD:ssä en "valitettavasti" ole käynyt): hirveä pizza...tai oikeastaan pelkkä pohja. Myös Vaasankadulla joskus olleessa, nyt jo kaatuneessa pizzeriassa (nimi viittasi kuuhun...Luna jotain?) oli aika järkyttävät tarjoomukset, jopa alueen yleiseen tasoon nähden.
[/quote]
kannatetaan!
[quote author="Vierailija" time="27.01.2015 klo 14:20"][quote author="Vierailija" time="27.01.2015 klo 14:18"]
Nuo Guang Dong- arviot ovat ihan uskomatonta luettavaa. Pitäisikö meidän av-sherlockien tehdä joukkotutustuminrn kyseiseen syöttölään ja selvittää, mikä homman taustalla on? :D Ja vastauksena ap:n kysymykseen, vastaan tässäkin ketjussa mainittu Vivi (GD:ssä en "valitettavasti" ole käynyt): hirveä pizza...tai oikeastaan pelkkä pohja. Myös Vaasankadulla joskus olleessa, nyt jo kaatuneessa pizzeriassa (nimi viittasi kuuhun...Luna jotain?) oli aika järkyttävät tarjoomukset, jopa alueen yleiseen tasoon nähden.
[/quote]
kannatetaan!
[/quote]
Oli pakko tutkia onko ravintolassa käyty tekemässä minkäänlaisia hygienia yms. tarkistuksia. Tämmöiset raportit löytyi
Lasketaanko pitsa-RAX ravintolaksi? Jos lasketaan, niin itiksen RAX.
Katsoin Cantina Westin arvosteluja. Hmmm. Omistajan pyynnöstä ne on piilotettu?
Ehkä hygienia pysyy kohtuullisena (tai edes tuollaisena viivasuisena pallonaamana), kun paikassa ei valmisteta mitään ruokia itse. Lämmitetään vain jossain muualla tehtyjä, jääkalikkoina säilöttyjä ruokia mikrossa.
Tuossa paikassa on kyllä jotain NIIN hämärää...
Nyt sytyin! Ihan pakko käydä, kun sielläpäin liikkuu:)
Hei iltapaskan toimittaja, huhuu? Käyppä testaamassa, niin saadaan lukea lisää :D
Björckin Tomin kuppilat ylipäänsä. Johtuu kolmesta asiasta: loskat suuhun, pienet annokset ja määrään nähden käsittämätön hinta.
Ei ole pariin vuoteen tultu käytyä Rossossa, mielestäni niitä ei edes saisi kutsua ravintoloiksi.
Pari vuotta sitten Hakaniemen Rossossa alkupalaksi "antipasto"-lautanen. Purkkikamaa, jota ei ollut edes yritetty maustaa, siis aurinkokuivattua tomaattia, oliivia, salamia jne. Ilman mitään makua.
Pääruokana pastavuokaa, olisikohan ollut canneloneja, annosvuoassa oli valehtelematta ainakin desi öljyä.
Ei enään ikinä Rossoon. Sama koskee ABC:n ruokia. Chicosissa voi käydä , tosin harvoin, syömässä krapulaan burgerin. Miten S-ryhmällä on varaa aliarvioida asiakkaitaan ?
Amigon vierestä tulee mieleen Neitsytpolulla joskus aikoinaan ollut "kiinalainen". Olimme ainoat asiakkaat ja tarjoilija vaikutti suorastaan hämmästyneeltä, että sisään tuli ihmisiä. Saimme puolen tunnin odottelun jälkeen mikrossa lämmitettyä, sisältä vielä jäistä kanaa. Maku oli jotain kengänpohjan ja pilaantuneen simpukan välimaastosta. Ei menty toiste, mutta usein ohi kävellessä mietitytti, että onko paikka perustetty esim. rahanpesu- tms. tarkoitukseen. Ruokaa siellä ei selvästi ollut tarkoitus tarjoilla.