Mikä meni pieleen juustofonduessa?
laitoin raasteet pannuun ja sulatin. Tuloksena ällöttävä sulanut juustomöykky ja rasva lilluu päällä? Missä kastike?
Kommentit (12)
Oikeesti? Kuinka kauan pitää sulattaa?
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 18:35"]
Laitoikko alkoholia?
[/quote]
en, joissain ohjeissa oli valkkaria puolikin litraa ja joissain ei. En laittanut
Alkoholi pitää juuston juoksevana.
Unohdit sekoittaa siihen römpsän aromit.
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 18:36"]
Alkoholi pitää juuston juoksevana.
[/quote]
onko näin? Sitten kokeilen ensi kerralla tietysti viiniä sekaan. Kiitos sulle? Lisäätkö viinin heti kylmään pannuun juuston kanssa?
Sinne kuuluu laittaa valkoviiniä (ja esim valkosipulia ja pippuria mausteeksi)
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 18:41"]
Sinne kuuluu laittaa valkoviiniä (ja esim valkosipulia ja pippuria mausteeksi)
[/quote]Ja myös jotain väkevää alkoholia vähän, vaikka kirsikkaviinaa.
Ok, eli hommasta tuli juustomöykky koska siellä ei ollut viiniä. Korjataan asia ensi kerralla.
Miksi ihmeessä et googlannut juustofonduen ohjetta, jos et kerran osaa tehdä sitä tai et ole aikaisemmin tehnyt? Tietenkin siihen tulee valkoviiniä.
[quote author="Vierailija" time="17.01.2015 klo 18:46"]
Miksi ihmeessä et googlannut juustofonduen ohjetta, jos et kerran osaa tehdä sitä tai et ole aikaisemmin tehnyt? Tietenkin siihen tulee valkoviiniä.
[/quote]
jossain oheessa ei ollut viiniä, joten ajattelin että puolen desin viinatilkalla ei ole muuta merkitystä kuin maku
Liian paljon lämpöä.