Kuinka usein teette vaativampia ruokalajeja?
Mulla on ruusuinen minäkuva itsestäni keittiön suvereenina madamena, joka tekaisee ruoan kuin ruoan tuosta vain. Sellainen olen joskus ollutkon, mutta nyt kun syöjiä on useita ja vaikuttaa olevan melkein sama onko ruokana "kukkoa viinissä" vai kananugetteja, niin välillä kyrsii kokkailu pahasti.
Täbään oli kuitenkin mukava päivä, poika nimenomaan halusi kukkoa viinissä, jota tein aiemmin useammin muttta en ole pitkiin viitsinyt. Nyt kävimme pojen kanssa kaupassa, ja annoin vastuuta aika paljon itse ruoanlaitossakin. Opetin omia niksejäni ja yleisemmin kerroin tekniikoista. Nyt näen itseni nuorena innokkaana ruokaharrastajana lapsen silmissä ja toivon että tällainen yhdessä tekeminen jatkuu. Ilmeisesti kananugeteista ei sittenkään ole vastukseksi viinikukolle.