Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

PARAS LASAGNE OHJEESI

07.09.2006 |

Meillä kaikki rakastavat lasagnea, onhan se karvisenkin lempiruoka kuten 5v aina toitottaa.

Mutta joskus haluaisi maistaa jotain uutta lasagnessa. Joten turvaudun/antaudun teidän apuunne/armoonne, antakaa parhaimmat lasagne ohjeenne. Kaikilla täytteillä käy.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
11.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee maukas tomaattikastike murskatuista tomaateista, sipulista, silputuista yrteistä, porkkanaraasteesta ja valkosipulista, keitä miedolla lämmöllä pitkään niin maku tiivistyy.



Tee perus valkokastike.



Käytä tuorepasta-lasagnelevyjä, kypsennysaika on mukavan lyhyt.



Siivuta vuohenjuusto max. sentin paksuisiksi siivuiksi.



Kasaa lasagne tuttuun tapaan niin että vuohenjuustoa tulee myös joka väliin.



Päälle juustoraastetta ja uuniin lasagnelevyjen ohjeajan mukaan.

Vierailija
2/6 |
13.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

jouduin vähän soveltamaan kun ruokaa tehdessäni huomasin että lasagnelevyjä on enää 3kpl. No, tein perus jauhelihakastikkeen + valkokastikkeen ja vetelin juustohöylällä kesäkurpitsasta levyjä, jotka levitin kastikkeen päälle lasagnelevyiksi. Tuli hyvää ja pehmeää lasagnea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
21.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruskistetun jauhelihan sekaan reilusti mausteita, 5%ranskankerma tetra 2 dl, tomaattimurskapurkki, 3 dl maitoa. Laita levyjen väliin kastikkeen lisäksi juustoraastetta. Eipä tervitse vahtia palaako maitokastike pohjaan. Ranskankerma antaa kivan happaman maun, voi toki laittaa ruokakermaakin.

Vierailija
4/6 |
22.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset


tee kaksi kerralla ja pakasta toinen raakana, paistamatta.

Eli kasaat sen valmiiksi vuokaan ja sit tyrkkäät pakkaseen ja sit kiireisenä päivänä optat sen aamulla sulamaan ja laitat illalla uuniin niin saa perhe päivälliseksi tuoretta lasagnea sen sijaan että valmista pakastettua lasagnea mikrossa lämmittelis...... =)

Vierailija
5/6 |
25.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen aina " pravuurini" laittamalla levypaketin kyljessä olevaan ohjeeseen lisäksi aurajuustoa ja muutenkin enemmän juustoa (emmentalia). Myös käytän ehkä reilummin vettä yms. Kuiva lasagne ei houkuta. Ja mä myös olen joskus lisännyt sieniä tai porkkanaraastetta.

Vierailija
6/6 |
27.09.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä muutama idea ilman tomaattikastiketta:



Tee tavallista enemmän juusto-valkokastiketta ja sitten ladot niitä levyjä, keittokinkun suikaleita/siivuja (siis ei mitään ihan läpinäkyvän ohuita siivuja) ja tomaatin siivuja väliin. Tulee hyvää. (tähän vois sopia myös aurajuusto)



Tai sitten kylmäsavustettua lohta ja vaikka keitettyjä parsakaalin paloja, ja kastikeeksi se juusto- valkokastike.



Tässä vihanneslasagne:

tomaattia, varsiselleriä, purjosipulia, vihreitä papuja (siis niitä pitkiä ja kapeita :)), ja juusto- valkokastike. Siis, leikkaa vihannekset pieniksi kuutioiksi ja kuullota ne pehmeeksi öljyssä paistinpannussa.



Kaikkien maku paranee entisestään kun lisää sopivasti parmesaania mukaan. Tai koita emmentalin tilalle kastikkeen sekaan guryere-juustoa, antaa voimakkaamman aromin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä seitsemän