Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko Geishan reseptiä muutettu?

Vierailija
29.12.2014 |

Sain joululahjaksi boxin niitä, eikä kyllä maistu samalta kuin ennen :(

Kommentit (91)

Vierailija
1/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On ! Itekin huomannut saman.

Vierailija
2/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama huomio!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miks muuten aina ne reseptit muutetaan huonompaan suuntaan :(

Vierailija
4/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

suklaiden laatu on heikentynyt, raaka-aine kallista niin tehdään halvemmista

Vierailija
5/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.12.2014 klo 17:18"]Miks muuten aina ne reseptit muutetaan huonompaan suuntaan :(
[/quote]

Ei kehdata rehellisesti nostaa hintaa, niin joustetaan sitten reseptissä

Vierailija
6/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saattaa myös olla että eivät ole ihan tuoreita, tai myös säilytyslämpötilan muutokset tuo suklaaseen sellaiseen tympeän maun ja suuntuntuman. Esim. jos ovat olleet ulkona pakkasessa välillä tai liian lämpimässä paikassa kesällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, on kyllä aikaa sitten muuttunut :(

Vierailija
8/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki maistuu vain rasvalta nykyään :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä kans huomannut saman, ihme suljulta maistuu, sellaiselta mauttomalta maitojauheesta tehdyltä suklaalta joka ei sula suussa.

Vierailija
10/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Musta tuntuu, että se "japonaistäyte" on nykyään jotain halpaa kovetettua kasvirasvaa, kalliimman nougatin sijaan. Ai, saisipa 80-luvun geishoja..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huonolaatuinen suklaa ei sula suussa

Vierailija
12/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis on selvästi jotenkin halvemman makuinen! Vähemmän pähkinäinen täyte.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhteinen adressi fazerille siis, alkuperäinen geisha takaisin!

Vierailija
14/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama ilmiö kuin Budapestien kanssa, niistä on kadonnut maku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama on "kettukarkeissa", sisällä ihme mössöä, ennen se sius oli kiinteää.

Tupla koki kanssa jonkinlaisen uudistuksen, huonompaan päin.

Vierailija
16/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eipä ihmekään... Olen elämäni syönyt Geishaa, mutta jo pari vuotta olen valinnut mieluummin vaikka Fazerinan. Yhyy. Ostin silti laatikollisen Geishaa jouluksi ja illassa se meni.

Tympii kaikki tuollainen vaivihkainen laadun huonontaminen ja pakkauskoon muuttaminen "sirommaksi". Jos minulla olisi enemmän itsekuria tekisin protestiksi suklaalakon.

Vierailija
17/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luullakseni elintarvikefirmat "kehittävät" reseptejään koko ajan. Mielessä, miten saadaan tehtyä halvemmalla ja myytyä enemmän.

Tuoteselosteessa pitää olla asiat, mutta vain sellasista muutoksista hehkutetaan jotka arvioidaan kuluttajan kannalta myönteisiksi

Sokeria voidaan lisätä reseptiin hirveästi huutelematta, mutta jos lisätystä reseptistä sitten vähennetään sokeria, kerrotaankin kuluttajalle että nyt on sokeria vähennetty...

Olin huomaavinani että yhden firman poronkäristyseineksessä oli aiempaa isompi hillopussi. Veikkaisin että sokeri on halvempaa kuin poronliha, jolloin tuotteen paino pysyy samana mutta hinta laskee hillopussitempun ansiosta.

 

Vierailija
18/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.12.2014 klo 17:39"]Sama on "kettukarkeissa", sisällä ihme mössöä, ennen se sius oli kiinteää.

Tupla koki kanssa jonkinlaisen uudistuksen, huonompaan päin.
[/quote]

Wienernougat myös :(

Vierailija
19/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salmiakkiaakkoset ovat myös muuttuneet vuosien saatossa, sekä maku että koostumus. :(

Vierailija
20/91 |
29.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="29.12.2014 klo 17:15"]Sain joululahjaksi boxin niitä, eikä kyllä maistu samalta kuin ennen :(
[/quote]

Ei maistu ei... Nyt jotenkin yököttävän makuisia.