Kumpaa suosit ruuanlaitossa: punasipulia vai jotain muuta sipulia?
Kommentit (17)
Riippuu ruoasta. Eri sipulit sopivat eri käyttötarkoituksiin.
Käytön punasipulia, keltasipulia ja salottisipulia. Riippuu ruoasta mihin ruokaan käytän mitäkin sipulia. Eniten menee puna- ja keltasipulia vähemmän salottisipulia.
Ihan on ruuasta kiinni mitä sipulia sinne laitan.
Viimeisen kuukauden aikana olen käyttänyt ruuanlaitossa keltasipulia, punasipulia, hopeasipulia, salottisipulia, valkosipulia, hillosipulia, purjosipulia, kevätsipulia ja ruohosipulia. Eri ruokiin sopii erilaisten sipulien aromit ja koostumukset.
Jos pitäisi pärjätä vain yhdellä sipulilla, ottaisin punasipulin. Valkosipulia tulisi kyllä ikävä, se on ihan oma lukunsa.
Pizzaan ja salaatteihin punasipulia, keltaista sipulia sitten keittoihin, patoihin, jauhelihan ja sienien kanssa paistoon jne.
Kaikkein edullisin kilohinta on Prismassa punasipulipussilla jotain 90 senttiä kilo.
Minkälaista on tuo makea sipuli ? En ole ehtinyt kokeilla. Mihin te suosittelisitte sitä käytettävän ?
Täällä eniten menee sipulirouhetta, ruoho-ja purjosipulia sekä tietysti valkosipulia.
🧅🧄🌿
Mun toinen nänni kutisee - mikä avuksi? Rapsuttelu ei auta.
Vierailija kirjoitti:
Mun toinen nänni kutisee - mikä avuksi? Rapsuttelu ei auta.
Hiero valkosipulinkynttä siihen.
Keltasipuli on meillä ihan perusraaka-aine.
Punasipulia sitten joihinkin tiettyihin ruokiin ja värin vuoksi, esimerkiksi sienisalaattiin.
Punasipuli ei uppoa poikaan, mutta keltasipuli menee alas.
Paahdettua sipulia sekä pakasteessa olevaa pilkottua. Helppoa ja kätevää, en pidä sipulin pilkkomisesta yhtään.
Kelta-, salotti- tai hopeasipulia. Punasipulia inhoan, se pilaa ruoan kuin ruoan.
Ostan pusseja, jossa on puna- ja keltasipuleita.