Lue keskustelun säännöt.
Neuvokaas mulle niks hyvään kasvisgratiinin
16.12.2014 |
Niin ettei tule vetistä, mutta ei liian kuivaakaan.
Kommentit (4)
Tuoreet kasvikset ja paksu kastike..
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos mukana on "vetisiä" kasviksia, ota niistä hiukan vettä pois ennen gratinointia. Esimerkiksi kukkakaalin palat kannattaa paahtaa kevyesti uunissa, samoin paprikat ja kesäkurpitsat. Noin 10 minuuttia 200-asteisessa kiertoilmassa riittää.
[quote author="Vierailija" time="16.12.2014 klo 17:56"]
Jos mukana on "vetisiä" kasviksia, ota niistä hiukan vettä pois ennen gratinointia. Esimerkiksi kukkakaalin palat kannattaa paahtaa kevyesti uunissa, samoin paprikat ja kesäkurpitsat. Noin 10 minuuttia 200-asteisessa kiertoilmassa riittää.
[/quote]
Kiitos, tätä kokeillaan! ap
Paljon kasvista ja paljon gratiinia