Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko aura-punajuuri-paistoksen valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä?

Vierailija
15.12.2014 |

Kestääkö se kyllä lämmittää menemättä mitenkään kummalliseksi?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on kummallista ruokaa teki sen minä päivänä tahansa.

Vierailija
2/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Selvää WT-murkinaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pääasia, että valmistaa tarjoilua ennen. Ei jälkeen.

Vierailija
4/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata tehdä etukäteen. Tämä ruoka on parasta tuoreena. Kokeilin. Juustosta ja kermasta erottuu rasva lämmityksessä.

Vierailija
5/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.12.2014 klo 08:30"]Selvää WT-murkinaa.
[/quote]

Voi hyvä luoja. Alkaa pikkuhiljaa nousemaan savu tämän wt hössötyksen suhteen. Oksettaa pelkkä kirjainyhdistelmän näkeminen.

Vierailija
6/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.12.2014 klo 08:44"]

Ei kannata tehdä etukäteen. Tämä ruoka on parasta tuoreena. Kokeilin. Juustosta ja kermasta erottuu rasva lämmityksessä.

[/quote]

 

Kiitos!! Oli sentään yksi järkeväkin vastaus :)

On tämä kyllä palstojen palsta... 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tekisin niin, että keittäisin punajuuret edellisenä päivänä ja raastaisin valmiiksi uunivuokaan. Sitten säilytys kylmässä yön yli. Seuraavana päivänä pääset helpolla, kun heität vaan sekaan juustot ja kermat ja laitat uuniin.

Vierailija
8/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa oksettavalta. Tuskin lämmittämällä ainakaan paranee..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.12.2014 klo 09:10"]

Kuulostaa oksettavalta. Tuskin lämmittämällä ainakaan paranee..

[/quote]

Sehän on todella hyvää ja yksinkertaista ruokaa, kolmella ainesosalla saa todella maittavan lisukkeen.

Vierailija
10/10 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="15.12.2014 klo 09:07"]

Mä tekisin niin, että keittäisin punajuuret edellisenä päivänä ja raastaisin valmiiksi uunivuokaan. Sitten säilytys kylmässä yön yli. Seuraavana päivänä pääset helpolla, kun heität vaan sekaan juustot ja kermat ja laitat uuniin.

[/quote]

Tuohon seokseen vielä mausteet ja keitetyt riisit/ohrat mukaan maustumaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän viisi