Voiko aura-punajuuri-paistoksen valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä?
Kestääkö se kyllä lämmittää menemättä mitenkään kummalliseksi?
Kommentit (10)
Pääasia, että valmistaa tarjoilua ennen. Ei jälkeen.
Ei kannata tehdä etukäteen. Tämä ruoka on parasta tuoreena. Kokeilin. Juustosta ja kermasta erottuu rasva lämmityksessä.
[quote author="Vierailija" time="15.12.2014 klo 08:30"]Selvää WT-murkinaa.
[/quote]
Voi hyvä luoja. Alkaa pikkuhiljaa nousemaan savu tämän wt hössötyksen suhteen. Oksettaa pelkkä kirjainyhdistelmän näkeminen.
[quote author="Vierailija" time="15.12.2014 klo 08:44"]
Ei kannata tehdä etukäteen. Tämä ruoka on parasta tuoreena. Kokeilin. Juustosta ja kermasta erottuu rasva lämmityksessä.
[/quote]
Kiitos!! Oli sentään yksi järkeväkin vastaus :)
On tämä kyllä palstojen palsta...
Mä tekisin niin, että keittäisin punajuuret edellisenä päivänä ja raastaisin valmiiksi uunivuokaan. Sitten säilytys kylmässä yön yli. Seuraavana päivänä pääset helpolla, kun heität vaan sekaan juustot ja kermat ja laitat uuniin.
Kuulostaa oksettavalta. Tuskin lämmittämällä ainakaan paranee..
[quote author="Vierailija" time="15.12.2014 klo 09:10"]
Kuulostaa oksettavalta. Tuskin lämmittämällä ainakaan paranee..
[/quote]
Sehän on todella hyvää ja yksinkertaista ruokaa, kolmella ainesosalla saa todella maittavan lisukkeen.
[quote author="Vierailija" time="15.12.2014 klo 09:07"]
Mä tekisin niin, että keittäisin punajuuret edellisenä päivänä ja raastaisin valmiiksi uunivuokaan. Sitten säilytys kylmässä yön yli. Seuraavana päivänä pääset helpolla, kun heität vaan sekaan juustot ja kermat ja laitat uuniin.
[/quote]
Tuohon seokseen vielä mausteet ja keitetyt riisit/ohrat mukaan maustumaan.
Se on kummallista ruokaa teki sen minä päivänä tahansa.