Itsenäisyyspäivän ateria alkaa hahmottua, mutta mitä salaatiksi?
Niin, ajattelin kuharullia valmistaa, jonkinlaisella tuorejuustotäytteellä. Siihen sitten valkosipuliperunat (viipaloin perunat, otan pannulla voissa ja valkosipulissa kuultavn värin ja heitän uunivuokan kerman kanssa, aivan eri makuista kuin pakastepotut tai edes viipaleet jotka vain heittää vuokaan). Jälkkäriksi teen pannacottaa mustikkatwistillä.
Mutta entäs se salaatti? Ei nyt oikein raksuta, että millainen salaattikokonaisuus tuohon natsaisi..
Kommentit (5)
Mä tekisin noiden kanssa ihan jonkun raikkaan vihersalaatin. Paria salaattilaatua, kurkku, paprika, purjosipuli, herne ja viinirypäle. Kalan kanssa sopii pähkinä niin salaattiin vois niitäkin laittaa jos ei ole allergiaa :)
Jos alkupalaksi salaatti niin paria salaattia, juustoa (jotain voimakasta), viinirypäleitä, saksanpähkinää ja vähän hunajaa. Jos kanssa niin vihersalaatti öljy-viinietikkakastikkeella eikä niitä kermaperunoita. Ennemmin vaikka pannulla paistetut
En minä vaihda noita valkkariperunoita muuhun, ne on tod herkullisia eikä siis mitään kermassa löllyvää raskasta mössöä. Perunaviipaleet on hyvin ohuita, ehkä 2-3mm paksuudeltaan ja koostumus kun uunista tulee ehjä ja äärimmäisen maukas.
ap
Valkosipulin maun kannattaa olla mieto sen kuhan kanssa. Tuo no nelosen antama salaattiohje on just hyvä. Ei mitään kurkkutimaattipaprikaa.
Ei kuharullat ja kermaperunat natsaa, liian tökkö lisäke kalalle.