Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kakun paistoapua!
28.11.2014 |
http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/suussa-sulava-suklaakakku/012559
Ajattelin tehdä tämän kakun huomiseksi, mutta haluaisin tehdä kakun n. Hieman alle puolet pienempään mutta korkeampaan vuokaan. Pitääkö muuttaa paistoaikaa ja lämpötilaa mihin suuntaan?
Kiitos jo etukäteen. :)
-Avuton kotikokki
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Pidennä paistoaikaa, alenna lämpötilaa ja peitä se vaikka leivinpaperilla jos kakku alkaa kärähtää pinnasta mutta on vielä tosi raaka, paista uunin alaosassa