Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Eikö Suomessa ole oikeasti huonoja ravintoloita? Vai miksi tuo Suomen "Kuppilat kuntoon" on niin vaisu?
27.09.2021 |
Missä on raaka kananliha annoksissa? Vaipan sisältöä muistuttava annosten koostumus? Suolaamatta ja pippuroimatta jätetyt rutikuiviksi paistetut pihvit? Hiiret jotka juoksevat keittiön lattialla? Mädäntynyt kylmähuone jossa raakaa ja paistettua lihaa säilytetään samoissa astioissa?
Paljon mieluummin katsoo Amerikan "Kuppilat kuntoon" -versiota. Siellä on Gordonilla oikeat perusteet haukkua ravintolan omistaja pystyyn.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa