Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Glaseeraus for dummies

Vierailija
27.09.2021 |

Olen tosi huononkokki mutta täytekakut (3:n lasin kakku) on yleensö tullut ihan ok.

Nyt kun läheinen täyttää vuosia olisi kiva keksiä vähän uudenlainen. Marsipaanikuorrutus menee reilusti oman osaamisen yli mutta olisko sellainen glasyyri helppo laittaa? Ja onnaako ilman liivatetta (jota puoliso vähän välttää itse).

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
27.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiks glaseeraus oo jotwinnmitä tehdöön liharuoalle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla