Lue keskustelun säännöt.
Miksi kaupan hyllyt on täynnä broilerinlihaa, mutta
25.09.2021 |
kun haluut nautaa tai possua, niin vähissä on vaihtoehdot. Cuttarissakin koko pitkä kylmähyllyrivistö täynnä erilaisia broilerinlihapakkauksia ja lyhyt kylmähylly muille lihoille. Ennen tuo broiskuhylky oli suunnilleen puoleksi vaan proileria ja nautaakin sai muutakin kuin vaan jauhelihaa tai filettä. Nyt on vaihtoehdot vähissä, jos haluut tehdä vaikja palapaistia - yleensä jää tekemättä, kun ei löydy oikeaa lihaa. Säöstyykö ilnasto jollain järjettömällä broilerin puputtamisella?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suomalaiset vain sattuvat pitämään kanasta, joten broilerikauppa käy. Itse en pidä, mutta kyllä suuremmissa kaupoissa on ihan hyvä lihavalikoima possulle ja naudallekin, kanalle on vain vielä vähän laajempi.