Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko jauhelihakastike hyvää/syötävää vielä 2 vrk:n kuluttua valmistuksesta

Vierailija
09.11.2014 |

ja jääkaapissa tietenkin on säilytetty.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
10.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paranee vaan kun tekeytyy muutaman päivän.

Vierailija
2/6 |
10.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No voi hyvää päivää... Tietysti on, jos olet sen ehjässä jääkaapissa säilyttänyt. Etkö ole koskaan aiemmin syönyt tähteitä? Minulle on iskostunut mieleen nyrkkisääntö, että jääkaapissa säilytettyä ruokaa voi syödä n. 5 vrk ajan sen valmistamisesta, toki aistinvaraista havainnointia tukena käyttäen. Koskaan ei ole tullut ruokamyrkytystä, kokemusta yli 30 vuotta. En tietenkään väitä, että kaikki ruokalajit säilyvät hyvänä juuri tuon ajan, mutta viidennen päivän jälkeen en enää syö ruokaa, vaikka se näyttäisikin hyvältä. Eri ruoat myös käyttäytyvät eri tavoin. Osa saattaa vain parantua seistessään, jotkin ruoat taas eivät kestä seisottamista lainkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti on.

Vierailija
4/6 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai, säilyy pitempäänkin.

Vierailija
5/6 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On syötävää vielä kahden vuodenkin päästä valmistuksesta... tai sitten ei.

Vierailija
6/6 |
09.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aistinvarainen arviointi eli haista maista katso.... Jos on nopeasti jäähdytetty ja viety kylmään on. Jos taas hellalla roikkunu pitkään kuten mun siskollani on tapana niin EI...