Vinkkejä mango-juustokakkuun!
Haluan tehdä onnistuneet ja hyvän mango-juustokakun. Olen "aloittelija" ja kerran kokeillut (en muista reseptiä) ja pilallehan se meni. Löytyiskö teiltä joku hyvä/helppo resepti? Jossa ei voi epäonnistua?
Kommentit (9)
Googleta Kinuskikissa resepti. Tosi helppo ja onnistuu takuuvarmasti :). Muuten en itse juurikaan leivo, mutta juustokakut ovat mun bravuureita - helppoja, eikä niissä voi epäonnistua :).
Aina tuo Kinuskikissa mainostaa täällä.
Kokemusta kotikokin reseptistä? Onko kinuskikissan resepti hyvä, täye taitaa olla keltainen?
[quote author="Vierailija" time="08.11.2014 klo 12:47"]Googleta Kinuskikissa resepti. Tosi helppo ja onnistuu takuuvarmasti :). Muuten en itse juurikaan leivo, mutta juustokakut ovat mun bravuureita - helppoja, eikä niissä voi epäonnistua :).
[/quote]
http://www.kinuskikissa.fi/appelsiini-mangojuustokakku/
En ole Kinuskikissa, vaan tykkään hänen ohjeistaan ja siitä, että niissä on lisäksi paljon pieniä, hyviä vinkkejä (esim kiilteen kaataminen lusikan kautta kakun päälle, sitä en itse olisi keksinyt).
Juustokakut ovat tosiaan helppoja. Pohjaksi keksejä ja margariinia tai kevyempään versioon vauvojen sosetta. Täytteeseen tuorejuustoa, liivatetta ja mitä nyt haluaakaan makua antamaan. Lopuksi kiille, jos sellaisen haluaa laittaa. Ei tarvitse edes uunia :).
Mikä sulla meni edellisellä kerralla pilalle? Noi reseptit nyt on kaikki suunnilleen samanlaisia; liivatteen kanssa on tarkkana sen verran että pehmittää lehdet kylmässä vedessä ja sitten puristaa ennenkuin sulattaa kuumaan nesteeseen + sekoittaa liivatemassan loppumassaan hyvin. Ei kai mikään muu vaihe noissa edes voi mennä pieleen?
Vauvansosetta ja margariinia?? Yäks.
Tuo Kotikoin resepti on hyvä ja toimii juuri ohjeen mukaan. Mangon sijasta voi muuten käyttää vaikka mansikoita tai vadelmia.
[quote author="Vierailija" time="08.11.2014 klo 12:56"]
Mikä sulla meni edellisellä kerralla pilalle? Noi reseptit nyt on kaikki suunnilleen samanlaisia; liivatteen kanssa on tarkkana sen verran että pehmittää lehdet kylmässä vedessä ja sitten puristaa ennenkuin sulattaa kuumaan nesteeseen + sekoittaa liivatemassan loppumassaan hyvin. Ei kai mikään muu vaihe noissa edes voi mennä pieleen?
[/quote]
no ok se oli mun ensimmäinen juustokakku et olikohan syy siinä.. Mut täytteestä tuli todella löysä ja ällöttäviä liivatepaloja kakku täynnä. Ja mangopäällinen oli sama kun purkista suoraan söis..
Onko kellään tästä kokemusta? Olisko hyvä resepti? Vaikuttaa helpolta..
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/53901/Mango-juustokakku/