Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mä olen surkea keittiössä. Kaikki säilömisetkin epäonnistui :(

Vierailija
14.09.2021 |

Puolukkahillo on vetistä, etikkasienet ja maustekurkut kitkeriä ja jotenkin liian etikkaisia. Helpommalla pääsee ja parempaa saa kun ostan tästä lähtien kaupasta.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
14.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saat ne käytettyä kun laimennat niiden makua jollain miedolla aineksella.

Älä vaan pois heitä ellei sitten selkeästi ole jokin mittausvirhe esim liikaa suolaa. Ja senkin voi liottaa pois kuten myös etikät.

Itsetehdyissä on vähän eri maku kuin kaupan tuotteissa.

Vierailija
2/3 |
14.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla taas sama ongelma kasvien kanssa. Hyvä jos yrtit säilyy hengissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
14.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilöminen onkin vaikeaa. Tuotteiden valmistuksen ja reseptin seuraamisen lisäksi pitää myös steriloida ja valmistella purkit oikein. Monta vaihetta voi mennä väärin. Helpommalla ja halvemmalla pääsee usein tosiaan kaupan tuotteilla. Kotona voi tehdä sitten pikapikkelöintejä, marinointeja jne. jossa ei ainakaan myrkytä puolta perhettä tai tajua reseptimokaa sitten puolen vuoden päästä kun vihdoin avaa purkin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kuusi