Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Subwayn tuotteiden ALKUPERÄMAA? ei löytynyt nettisivuilta

Vierailija
23.10.2014 |

Sen tiedän, että kana tule THAIMAASTA ( todella ekologista ja eettistä)

Mutta mistä muut tuotteet esmi lihat ja kasvikset tulevat ?

Kommentit (44)

Vierailija
1/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/11/08/mista-maasta-subwayn-kanaleivissa-kaytettava-liha-peraisin

"Subwayltä vastattiin sähköpostitse, että tällä hetkellä Suomessa käytettävä kana tulee Thaimaasta tai Euroopasta, toimituserästä riippuen."

Vierailija
2/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hitto, nyt kuulee oikeasti niin paljon paskaa Subwaystä, etten koskaan enää mene sinne ja kehoitan kaikkia muitakin boikotoimaan kyseistä paikkaa

 

Tiedoksi kaikille, työntekijöiden kohtelusta ja suomen maajohdon hampaattomuudesta on menossa kirjettä jenkkeihin ihan näinä päivinä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:53"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:51"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:46"]

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:42"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:39"] http://www.hesburger.fi/yritys/100_naudanlihaa Tutkin. [/quote]   Ihanko oikeasti nyt... pihvien valmistus, leikkaus ja muotoilu tapahtuu Suomessa, lihan alkuperämaa ei ole Suomi.  "Suuren pihvitarpeemme vuoksi kotimainen pihvitoimittajamme käyttää toimitusvarmuuden turvaamiseksi kotimaisen naudanlihan lisäksi myös tanskalaista naudanlihaa" Tämä oli vuonna 2011 kysyttäessä mikseivät kätä 100% suomalaista lihaa.    [/quote] Sinä väitit, ettei ole VUOSIIN käyttänyt suomalaista lihaa, minusta tuolla sanotaan, että he käyttävät suomalaista lihaa, lisäksi tanskalaista? Missä sanotaan, etteivät ole vuosiin käyttäneet suomalaista lihaa?

[/quote]

 

Tarkoitin lähinnä että 100% kotimaista kampanja loppui vuosia sitten, kukaan ei valvo kuinka paljon käyttävät suomalaista lihaa, jos ollenkaan. 
[/quote]

No parempi se tanskalainen liha ja ranskalainen kana on, entä thaimaalainen! :D
[/quote]
Voi Huoh....

Vierailija
4/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:56"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:53"]

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:51"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:46"] [quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:42"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:39"] http://www.hesburger.fi/yritys/100_naudanlihaa Tutkin. [/quote]   Ihanko oikeasti nyt... pihvien valmistus, leikkaus ja muotoilu tapahtuu Suomessa, lihan alkuperämaa ei ole Suomi.  "Suuren pihvitarpeemme vuoksi kotimainen pihvitoimittajamme käyttää toimitusvarmuuden turvaamiseksi kotimaisen naudanlihan lisäksi myös tanskalaista naudanlihaa" Tämä oli vuonna 2011 kysyttäessä mikseivät kätä 100% suomalaista lihaa.    [/quote] Sinä väitit, ettei ole VUOSIIN käyttänyt suomalaista lihaa, minusta tuolla sanotaan, että he käyttävät suomalaista lihaa, lisäksi tanskalaista? Missä sanotaan, etteivät ole vuosiin käyttäneet suomalaista lihaa? [/quote]   Tarkoitin lähinnä että 100% kotimaista kampanja loppui vuosia sitten, kukaan ei valvo kuinka paljon käyttävät suomalaista lihaa, jos ollenkaan.  [/quote] No parempi se tanskalainen liha ja ranskalainen kana on, entä thaimaalainen! :D

[/quote]

 

No olipa tosiaan yllätys että näin hieno väite sieltä iskee, ihan kuin suoraan yläasteelta. 

Subwaystakin muuten kana tulee Euroopasta ja Thaimaasta, molemmista. 

Kuinka hyvät olot kanoilla on Ranskassa verrattuna Thaimaaseen, onkohan kuinka hirveästi eroa?

 
[/quote]

Väittelijän suurin moka on arvostella missään määrin vastaväittelijää. Hienosti mokattu!

Vierailija
5/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 11:01"]Hitto, nyt kuulee oikeasti niin paljon paskaa Subwaystä, etten koskaan enää mene sinne ja kehoitan kaikkia muitakin boikotoimaan kyseistä paikkaa

 

Tiedoksi kaikille, työntekijöiden kohtelusta ja suomen maajohdon hampaattomuudesta on menossa kirjettä jenkkeihin ihan näinä päivinä
[/quote]

Eli oot itse saanut potkut?

Tyytyväinen asiakas jatkossakin. Mieluummin syön siellä kuin majoneesillä kyllästettyä hampurilaista.

Vierailija
6/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 11:02"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:56"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:53"]

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:51"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:46"] [quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:42"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:39"] http://www.hesburger.fi/yritys/100_naudanlihaa Tutkin. [/quote]   Ihanko oikeasti nyt... pihvien valmistus, leikkaus ja muotoilu tapahtuu Suomessa, lihan alkuperämaa ei ole Suomi.  "Suuren pihvitarpeemme vuoksi kotimainen pihvitoimittajamme käyttää toimitusvarmuuden turvaamiseksi kotimaisen naudanlihan lisäksi myös tanskalaista naudanlihaa" Tämä oli vuonna 2011 kysyttäessä mikseivät kätä 100% suomalaista lihaa.    [/quote] Sinä väitit, ettei ole VUOSIIN käyttänyt suomalaista lihaa, minusta tuolla sanotaan, että he käyttävät suomalaista lihaa, lisäksi tanskalaista? Missä sanotaan, etteivät ole vuosiin käyttäneet suomalaista lihaa? [/quote]   Tarkoitin lähinnä että 100% kotimaista kampanja loppui vuosia sitten, kukaan ei valvo kuinka paljon käyttävät suomalaista lihaa, jos ollenkaan.  [/quote] No parempi se tanskalainen liha ja ranskalainen kana on, entä thaimaalainen! :D

[/quote]

 

No olipa tosiaan yllätys että näin hieno väite sieltä iskee, ihan kuin suoraan yläasteelta. 

Subwaystakin muuten kana tulee Euroopasta ja Thaimaasta, molemmista. 

Kuinka hyvät olot kanoilla on Ranskassa verrattuna Thaimaaseen, onkohan kuinka hirveästi eroa?

 
[/quote]

Väittelijän suurin moka on arvostella missään määrin vastaväittelijää. Hienosti mokattu!
[/quote]

En edes viitsi jatkaa, saat puolestani tuntea voittaneesi jotain. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taitaa joku Subin työntekijä näpytellä ylennyksen toivossa täällä..

Vierailija
8/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 11:06"]

Taitaa joku Subin työntekijä näpytellä ylennyksen toivossa täällä..

[/quote]

 

Sehän sun lempiargumentti tuntuu olevan. 

 

En ole kummankaan asiakas saati että olisin niissä töissä, huvittavaa mustamaalausta ilmeisesti entisen työntekijän suusta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:49"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:46"]

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:45"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:44"] Jotain mielestäni kertoo se, ettei esimerkiksi Subwayn sivuilla ole selvää luetteloa jokaisen ainesosan alkuperämaasta. Ehkä heillä on jotain salattavaa? [/quote] No ei ole Heselläkään. :D [/quote] Itse asiassa on. Tutkailepa sivuilta.

[/quote]

 

Niinpä nykyään on. 

 

Mutta kana tulee Ranskasta. Näin esimerkkinä. 

"Kanapala: Kanafile (95 %), perunatärkkelys, stabilointiaineet (E407a, E451i), suola, ruskea sokeri, aromi. Valmistettu linjalla, jossa käsitellään kananmunaa, gluteenia, soijaa, maitoa, sinappia ja selleriä. Valmistaja: MOY PARK France SAS, Ranska."

 

Hesellä oli aikanaan kampanja 100% kotimaista, joka on vuosia sitten vaihtunut 100% naudanlihaa, ihmiset edelleen kuvittelevat lihan olevan  aina kotimaista. 

 

"Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska."

"Kanapihvi: Broilerinliha (45 %), vehnäjauho, vesi, kasviöljy (auringonkukka, rypsi), maissijauho, suola, muunneltu tärkkelys, mausteet, vehnän gluteeni, nostatusaineet (sooda, difosfaatti, kalsiumfosfaatti), rypälesokeri, mausteet, kaliumkloridi. Valmistaja: OSI Food Solutions, Saksa."

"Pekoni: porsaankylki, suola, aromi (savu), sokeri, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250). Valmistaja: HK Ruokatalo Oy, Suomi. Lihan alkuperämaa: EU."

 
[/quote]

Valmistaja on eri asia kuin lihan alkuperämaa.

Vierailija
10/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 11:03"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 11:02"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:56"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:53"]

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:51"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:46"] [quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:42"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:39"] http://www.hesburger.fi/yritys/100_naudanlihaa Tutkin. [/quote]   Ihanko oikeasti nyt... pihvien valmistus, leikkaus ja muotoilu tapahtuu Suomessa, lihan alkuperämaa ei ole Suomi.  "Suuren pihvitarpeemme vuoksi kotimainen pihvitoimittajamme käyttää toimitusvarmuuden turvaamiseksi kotimaisen naudanlihan lisäksi myös tanskalaista naudanlihaa" Tämä oli vuonna 2011 kysyttäessä mikseivät kätä 100% suomalaista lihaa.    [/quote] Sinä väitit, ettei ole VUOSIIN käyttänyt suomalaista lihaa, minusta tuolla sanotaan, että he käyttävät suomalaista lihaa, lisäksi tanskalaista? Missä sanotaan, etteivät ole vuosiin käyttäneet suomalaista lihaa? [/quote]   Tarkoitin lähinnä että 100% kotimaista kampanja loppui vuosia sitten, kukaan ei valvo kuinka paljon käyttävät suomalaista lihaa, jos ollenkaan.  [/quote] No parempi se tanskalainen liha ja ranskalainen kana on, entä thaimaalainen! :D

[/quote]

 

No olipa tosiaan yllätys että näin hieno väite sieltä iskee, ihan kuin suoraan yläasteelta. 

Subwaystakin muuten kana tulee Euroopasta ja Thaimaasta, molemmista. 

Kuinka hyvät olot kanoilla on Ranskassa verrattuna Thaimaaseen, onkohan kuinka hirveästi eroa?

 
[/quote]

Väittelijän suurin moka on arvostella missään määrin vastaväittelijää. Hienosti mokattu!
[/quote]

En edes viitsi jatkaa, saat puolestani tuntea voittaneesi jotain. :)

[/quote]

Kiitoksia. Suurin saavutukseni sitten tohtoriksi väittelyn..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 11:07"]

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:49"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:46"] [quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:45"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:44"] Jotain mielestäni kertoo se, ettei esimerkiksi Subwayn sivuilla ole selvää luetteloa jokaisen ainesosan alkuperämaasta. Ehkä heillä on jotain salattavaa? [/quote] No ei ole Heselläkään. :D [/quote] Itse asiassa on. Tutkailepa sivuilta. [/quote]   Niinpä nykyään on.    Mutta kana tulee Ranskasta. Näin esimerkkinä.  "Kanapala: Kanafile (95 %), perunatärkkelys, stabilointiaineet (E407a, E451i), suola, ruskea sokeri, aromi. Valmistettu linjalla, jossa käsitellään kananmunaa, gluteenia, soijaa, maitoa, sinappia ja selleriä. Valmistaja: MOY PARK France SAS, Ranska."   Hesellä oli aikanaan kampanja 100% kotimaista, joka on vuosia sitten vaihtunut 100% naudanlihaa, ihmiset edelleen kuvittelevat lihan olevan  aina kotimaista.    "Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska." "Kanapihvi: Broilerinliha (45 %), vehnäjauho, vesi, kasviöljy (auringonkukka, rypsi), maissijauho, suola, muunneltu tärkkelys, mausteet, vehnän gluteeni, nostatusaineet (sooda, difosfaatti, kalsiumfosfaatti), rypälesokeri, mausteet, kaliumkloridi. Valmistaja: OSI Food Solutions, Saksa." "Pekoni: porsaankylki, suola, aromi (savu), sokeri, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250). Valmistaja: HK Ruokatalo Oy, Suomi. Lihan alkuperämaa: EU."   [/quote] Valmistaja on eri asia kuin lihan alkuperämaa.

[/quote]

Joo, nehän ei huutais sitä kovin isolla jos kana ois suomalaista... ;) Eli eihän hesekään siis kerro kanansa alkuperämaata. Apua thaimaa, garmee salaliitto nyt ei kestä!

Vierailija
12/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En lukenut kaikkia vastauksia, joten en tiedä tuliko tämä jo sanottua: Naudan liha tulee irlannista.

Vierailija
14/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hauska keskustelu!:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 11:10"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 11:07"]

[quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:49"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:46"] [quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:45"][quote author="Vierailija" time="23.10.2014 klo 10:44"] Jotain mielestäni kertoo se, ettei esimerkiksi Subwayn sivuilla ole selvää luetteloa jokaisen ainesosan alkuperämaasta. Ehkä heillä on jotain salattavaa? [/quote] No ei ole Heselläkään. :D [/quote] Itse asiassa on. Tutkailepa sivuilta. [/quote]   Niinpä nykyään on.    Mutta kana tulee Ranskasta. Näin esimerkkinä.  "Kanapala: Kanafile (95 %), perunatärkkelys, stabilointiaineet (E407a, E451i), suola, ruskea sokeri, aromi. Valmistettu linjalla, jossa käsitellään kananmunaa, gluteenia, soijaa, maitoa, sinappia ja selleriä. Valmistaja: MOY PARK France SAS, Ranska."   Hesellä oli aikanaan kampanja 100% kotimaista, joka on vuosia sitten vaihtunut 100% naudanlihaa, ihmiset edelleen kuvittelevat lihan olevan  aina kotimaista.    "Pihvi: 100 % naudanlihapihvi. Valmistaja: Kaivon Liha Kaunismaa Oy, Suomi. Naudanlihan alkuperämaa: Suomi/Tanska." "Kanapihvi: Broilerinliha (45 %), vehnäjauho, vesi, kasviöljy (auringonkukka, rypsi), maissijauho, suola, muunneltu tärkkelys, mausteet, vehnän gluteeni, nostatusaineet (sooda, difosfaatti, kalsiumfosfaatti), rypälesokeri, mausteet, kaliumkloridi. Valmistaja: OSI Food Solutions, Saksa." "Pekoni: porsaankylki, suola, aromi (savu), sokeri, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250). Valmistaja: HK Ruokatalo Oy, Suomi. Lihan alkuperämaa: EU."   [/quote] Valmistaja on eri asia kuin lihan alkuperämaa.

[/quote]

Joo, nehän ei huutais sitä kovin isolla jos kana ois suomalaista... ;) Eli eihän hesekään siis kerro kanansa alkuperämaata. Apua thaimaa, garmee salaliitto nyt ei kestä!
[/quote]

Kertoohan?

Vierailija
16/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuningakuluttajassa:

Subway panttaa tietoja

Maailman suurin pikaruokaketju Subway on Suomessakin noussut yhdeksi hampurilaisketjujen haastajaksi. Patonkeja myyvällä ketjulla on Suomessa jo yli sata myymälää. Kävin viidessä Subway-ravintolassa kysymässä mistä heidän patongeissa käyttämänsä lihat tulevat. Vastaukseksi henkilökunta antoi parhaimmillaankin vain arvailuja. Subway ei myöskään suostunut antamaan tietoja, vaikka olin yhteyksissä ketjun pääkonttoriin asti. Ketjun Suomen edustaja kieltäytyi haastattelusta.

 

 

eli ei kerro, vaikka kysytään.  kertoo kaiken

Vierailija
17/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosiaan eipä kannata näköjään "kana"tuotteita ainakaan ostaa. Jos olot broilereilla on Suomessa aivan hirveät niin mitä ne sitten on jossain Thaimaassa??

 

Onko SUBWAYllä mitää suomalaista tuotetta?  ilmeisesti ei ole, kun sitä ei kerrota

Vierailija
18/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eipä se liha tule missään pikaruokapaikoissa Suomesta, ei edes itseasiassa perunat. 

Vierailija
19/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana ei kyllä tule mistään Thaimaasta :D
Useimmat lihat tulevat Irlannista, kasvikset ruotsista+saksasta, kastikkeet jenkeistä

Terkuin Subway työntekijä

Vierailija
20/44 |
23.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hesburger käyttää 100% suomalaista lihaa! Subwayn liha (ainakin kana) tulee Thaimaasta, siksi ja osittain myös työntekijöiden olojen vuoksi paikka ehdottomassa boikotissa.