Hyvän ja helpon sienipiirakan ohjetta kaipailen
Kommentit (8)
Mulla on hiivasieni piirakassa, kutisee hirveesti :/
Käy jopa kaupan pakastealtaan valmis piirakkapohja. ap
Teen valmiiseen piirakkapohjaan näin:
Paistan pannulla sieniä (suppilovahverot suosikkini, myös muut käy), purjoa ja joskus lisäksi pekoninpalasia.
Sekoitan kulhossa purkillisen creme fraichea, yhden munan ja n. puoli desiä-desin emmentaljuustoraastetta . Tähän sitten lisään tuon sieni-purjosotkun. Ja eikun taikinan päälle, halutessaan voi laittaa piirakan päälle loput pekonit säteittäin. Uuniin 225 astetta n. puoli tuntia. Hyvä ja helppo.
2. Kiitos ohjeesta. Tulisikohan hyvä, jos laittaisi suppilovahveroita ja mustatorvisieniä? ap
[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:53"]2. Kiitos ohjeesta. Tulisikohan hyvä, jos laittaisi suppilovahveroita ja mustatorvisieniä? ap
[/quote]
Tulee! T. 2
[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:50"]Teen valmiiseen piirakkapohjaan näin:
Paistan pannulla sieniä (suppilovahverot suosikkini, myös muut käy), purjoa ja joskus lisäksi pekoninpalasia.
Sekoitan kulhossa purkillisen creme fraichea, yhden munan ja n. puoli desiä-desin emmentaljuustoraastetta . Tähän sitten lisään tuon sieni-purjosotkun. Ja eikun taikinan päälle, halutessaan voi laittaa piirakan päälle loput pekonit säteittäin. Uuniin 225 astetta n. puoli tuntia. Hyvä ja helppo.
[/quote]
Sienistä kannattaa ensin paistaa vedet pois, sen jälkeen voinokare, sipulisilppu tai jos laitat pekonia jätä voi pois.
[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:57"]
[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:50"]Teen valmiiseen piirakkapohjaan näin: Paistan pannulla sieniä (suppilovahverot suosikkini, myös muut käy), purjoa ja joskus lisäksi pekoninpalasia. Sekoitan kulhossa purkillisen creme fraichea, yhden munan ja n. puoli desiä-desin emmentaljuustoraastetta . Tähän sitten lisään tuon sieni-purjosotkun. Ja eikun taikinan päälle, halutessaan voi laittaa piirakan päälle loput pekonit säteittäin. Uuniin 225 astetta n. puoli tuntia. Hyvä ja helppo. [/quote] Sienistä kannattaa ensin paistaa vedet pois, sen jälkeen voinokare, sipulisilppu tai jos laitat pekonia jätä voi pois.
[/quote] Ok, eli sienet varmaankin melko kuumalle pannulle ja nopea paistaminen. ap
[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 20:01"][quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:57"]
[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 19:50"]Teen valmiiseen piirakkapohjaan näin: Paistan pannulla sieniä (suppilovahverot suosikkini, myös muut käy), purjoa ja joskus lisäksi pekoninpalasia. Sekoitan kulhossa purkillisen creme fraichea, yhden munan ja n. puoli desiä-desin emmentaljuustoraastetta . Tähän sitten lisään tuon sieni-purjosotkun. Ja eikun taikinan päälle, halutessaan voi laittaa piirakan päälle loput pekonit säteittäin. Uuniin 225 astetta n. puoli tuntia. Hyvä ja helppo. [/quote] Sienistä kannattaa ensin paistaa vedet pois, sen jälkeen voinokare, sipulisilppu tai jos laitat pekonia jätä voi pois.
[/quote] Ok, eli sienet varmaankin melko kuumalle pannulle ja nopea paistaminen. ap
[/quote]
Ei liian kuumalle, paista kunnes neste häipynyt, välillä nestettä tullut niin että olen kaatanut välillä pois nopeuttaakseni hommaa, kyse siis suppiolovahveroista. Hyviä ohjeita löytyy netistä, kyllä onnistut!