Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko sitruunamarenkitortun pakastaa?

Vierailija
19.10.2014 |

Tein sitruunamarenkitortun (siis murotaikina, päällä sitruunakiisseliä ja marenkivaahto uunissa paistettuna) kun oli vieraita tulossa. Eivät tulleetkaan ja ei ole syöjiä tarpeeksi. Voiko sen pakastaa? Kärsiikö marenki pakastuksessa ja sulatuksessa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/7 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulisi, että marenki kärsii sulatusvaiheessa ja vettyy. Kaavi marenkivaahto päältä pois ja pakasta torttu ja kiisseli?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten teit marengin? Italialaiseen tyyliin tehty marenki ainakin kestää pakastuksen eli siis sellainen marenki, jossa valkuaiset kypsennetään jo ennen uunia kuumalla sokeriliemellä. Siitä tavallisesta marengista, jossa vatkataan valkuaiset ja sokeri, en olekaan varma.

Vierailija
4/7 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="19.10.2014 klo 22:31"]

Miten teit marengin? Italialaiseen tyyliin tehty marenki ainakin kestää pakastuksen eli siis sellainen marenki, jossa valkuaiset kypsennetään jo ennen uunia kuumalla sokeriliemellä. Siitä tavallisesta marengista, jossa vatkataan valkuaiset ja sokeri, en olekaan varma.

[/quote]

Tein ihan tavallisesti eli vatkattu valkuaiset ja sokeri.

Ehkä kokeilen pakastaa puolet tortusta, sittenpähän se selviää!

Ap

Vierailija
5/7 |
19.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerro sitten täällä miten kävi

Vierailija
6/7 |
27.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up, mulla sama pulma!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voih, eikö Kukaan tiedä! 😔

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kaksi