Jauhelihassa parasta ennen-päivä 12.10. Voiko vielä käyttää
Ei oo oikeen muuta ruokaa ja olin tyhmä kun en tehnyt tota aiemmin. Söisittekö vielä? Yksin syön, ei lapsia tai mitään.
Kommentit (6)
Ei voi syödä. Huomaat varmaan itsekin jos haistat sitä lihaa. Värikin on varmaan jo harmaantunut...
En ole kovin tarkka päiväysten suhteen ..luotan enemmän aistinvaraiseen tutkimukseen,mutta jauheliha on niin herkästi pilaantuva että en käyttäisi.By the way kai tiesitte että Pilaantumista aiheuttavat bakteerit eivät ole sama asia kuin ruokamyrkytyksiä aiheuttavat?Pilaantumisen huomaa itsekin ja siitä ei välttämättä seuraa mitään oireita.Ruokamyrkytysbakteerit taas ovat sellaisia joita ei päällepäin voi nähdä.terv Kokki
Jos on ollut pakkasessa, voit syödä. Jos se on ollut jääkaapissa, en söisi.
Kokemusta on
[quote author="Vierailija" time="16.10.2014 klo 21:05"]
En ole kovin tarkka päiväysten suhteen ..luotan enemmän aistinvaraiseen tutkimukseen,mutta jauheliha on niin herkästi pilaantuva että en käyttäisi.By the way kai tiesitte että Pilaantumista aiheuttavat bakteerit eivät ole sama asia kuin ruokamyrkytyksiä aiheuttavat?Pilaantumisen huomaa itsekin ja siitä ei välttämättä seuraa mitään oireita.Ruokamyrkytysbakteerit taas ovat sellaisia joita ei päällepäin voi nähdä.terv Kokki
[/quote]
Tätä olin myös tulossa kirjoittamaan. Haistele lihaa ja ota pieni pala suuhun (ei tarvitse nielaista). Sen kyllä huomaa jos jauheliha on pilaantunutta, koska se alkaa heti haisemaan vähän kummalliselta.
En söisi ellei jauheliha olisi ulkonäöltään ja tuoksultaan aivan tuoreen oloista.
Jauhelihassa viimeinen käyttöpäivä, ei parasta ennen. En söisi, mutta jos nyt välttis haluat niin katso väriä ja hajua ennen kuin alat popsimaan.