Vierailija

... eivät näe tai halua nähdä äärivasemmistolaista radikalisoitumista lainkaan, on syvältä, todella syvältä.

  • ylös 7
  • alas 3

Kommentit (5)

Vierailija

Onhan se outoa, esim. Sisäministeriön julkaisuja 2020:8 Väkivaltaisen ekstremismin tilannekatsaus 2020 tulokset on aika kovia.

Viime vuosina useiden Euroopan maiden tapaan myös Suomessa äärivasemmisto on tehnyt tiiviisti yhteistyötä kurditaustaisten toimijoiden kanssa. Pääasiassa toiminta on ollut luonteeltaan Koillis-Syyriassa sijaitsevan kurdien hallussa pitämän alueen tueksi organisoitua rauhanomaista mielenosoitustoimintaa. Muutamien Helsingissä vuoden 2019 aikana järjestettyjen mielenilmausten yhteydessä on kuitenkin ilmennyt myös häiriökäyttäytymistä ja tapahtumia turvaavaan viranomaiseen on kohdistettu vastarintaa. Osana ilmiötä Suomesta on lisäksi matkustanut yksittäisiä henkilöitä Syyriaan osallistuakseen aseelliseen toimintaan kurditoimijoiden puolella.

Vierailija

Ja maassa olevien muslimien radikalisoituminen on niin mitätön ongelma ettei siitä kannata edes keskustella vai?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No kun se äärivasemmisto on pilveäpolttavia laiskiaisia. Ei heistä ole vaaraa. Äärioikeistossa ongelma on se että he ovat niin järjestäytyneitä että asia pitää ottaa tosissaan. 

Monelta tuo vasemmistolaisuus karisee vähän kun saavat palkkaa jostain. Äärioikeistolaisista ei oikein palkkatyöhön ole.

Vierailija

Rinnalla kannattaa olla huolissaan myös uskontoihin liittyvästä radikalisoitumisesta, se on siirtolaisuudesta johtuva yleismaailmallinen ilmiö, jolta ei tulla säästymään myöskään täällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla