Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko 2 päivää vanhaa kuohukermaa käyttää ruoanlaittoon?

Vierailija
11.10.2014 |

Täällähän saa kysyä tyhmiä kysymyksiä?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
12.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin voi. Ja esim smetana on hapanta kermaa joten ei se happamanakaan täysin pilalla ole.

Vierailija
2/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on "parasta ennen" päivämäärä. Eli voi. Maito voi olla hyvää vielä viikon ton päivämäärän jälkeen

Vierailija
4/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käyttäisi, kerma happanee hyvin nopeasti- Toisaalta mulla on tosi herkkä vatsakin.

Vierailija
5/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

 

Täällähän saa kysyä tyhmiä kysymyksiä?

Kuka niin on sanonut?

Vierailija
6/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haista ja maista. Jos on hapantunut, voit vatkata sen voiksi. Voi tehdään hapantuneesta kermasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos valuu ulos on kermaa, jos tulee kökkönä, leiki että on smetanaa.

Vierailija
8/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan hyvin voit käyttää, jos vielä kyseessä avaamaton purkki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää. Tiettyihin leivonnaisiin kuten vanhan ajan kermakakku pitää nimenomaan olla hapanta kermaa.

Vierailija
10/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.10.2014 klo 23:00"]

Aivan hyvin voit käyttää, jos vielä kyseessä avaamaton purkki.

[/quote]

On avaamaton purkki. T. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.10.2014 klo 23:00"]Voi käyttää. Tiettyihin leivonnaisiin kuten vanhan ajan kermakakku pitää nimenomaan olla hapanta kermaa.
[/quote

tarkoittanet piimäkakkua tms. kuivakakkua johon hapantunut kerma sopii mainiosti. Kermakakun tekeminen happamasta kermasta voi olla hiukka hankalaa kun se ei taida edes vaahtoutua... eikä sitä söis erkkikään.

Vierailija
12/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen käyttänyt. Kanaakn syötiin juuri koko perhe 1.pv viimeisen käyttöpäivän jälkeen ja pystyssä ollaan. Munia syön tarkastuksen jälkeen n. kk p.e. päiväyksen jälkeen. Jälkiuunileipä menee mulla 2vk p.e. päiväyksen jälkeen. Mutta testattu on,herkkusienet 2kk p.e. päiväyksen jälkeen ei mene,vaan tulee ylhäältä ja alhaalta yhtä aikaa ulos. Kiitti iskä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka helvetin viikko täällä kysytään näitä fiksuja kysymyksiä. Eikö se nyt ole itsestäänselvää, että elintarvikkeita voi syödä, jos ne ne näyttävät, haisevat ja maistuvat normaalilta. 

Vierailija
14/14 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.10.2014 klo 23:06"][quote author="Vierailija" time="11.10.2014 klo 23:00"]Voi käyttää. Tiettyihin leivonnaisiin kuten vanhan ajan kermakakku pitää nimenomaan olla hapanta kermaa.
[/quote

tarkoittanet piimäkakkua tms. kuivakakkua johon hapantunut kerma sopii mainiosti. Kermakakun tekeminen happamasta kermasta voi olla hiukka hankalaa kun se ei taida edes vaahtoutua... eikä sitä söis erkkikään.
[/quote]
Vanhan ajan kermakakku ei ole sama asia kuin täytekakku, johon taidat viitata. Se on kuivakakku, mutta leivinjauheella kohotettava, ei piimäkakku johon käytetään soodaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kolme