Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Poppareiden teko

Vierailija
11.10.2014 |

Näköjään on taas öljy loppu ja pitäisi duunaa kattilallinen noita. Olen käyttänyt voita joskus kun on sama situation mutta siis olisiko margariini parempaa? Voilla "tehtynä" tulee sivumakua...eli oletteko kokeilleet margariinilla tai voilla? Voi olla että mulla on väärä määrä voita tai jtn...olisi kiva jos te naiset auttaisitte miestä probleemassa,ei viittiis sipsejäkään avata,popcornit on parempia heh...

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis aitoa voin makuahan niihin yritetään saada. Sivumaku, heh, heh.

T:toinen mies

Vierailija
2/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin nytven tarkoita niitä valmiita joihin joku laittaa voita,ymmärrätkö että paistettu voi maistuu ehkä piikkkasen erilaiselta????? Ne vrm valmistuu ilmam öljy/voi/ margariinia NOT!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö mikropopcornit olis paljon helpompia...

Vierailija
4/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi= sivumaku :)

Sulatat voita sen verran kattilanpohjalle että siemenet peittyy. Eli ensin voita ja kun sulanut, niin siemenet sinne, tarvittaessa lisää voita. Sitten kattilan täytyy antaa olla paikoillaan niin kauan kuin alkaa kunnolla poksumaan, sen jälkeen kattilan kunnon heiluttaminen poksumisen loppun asti. Levy saa olla täysillä siihen asti kunnes poksuminen alkaa, sitten keskilämmölle.

T: Kolmas mies

Vierailija
5/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kun ei oo nyt täs ja ne on vitun suolasiakin

Vierailija
6/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joopa joo.

T:se mies

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dänks,joo tolleen mä teen ne öljylläkin ja onnistuu hyvin mut voi muuttuu aika tummaksi ennenkun ne poksuu...voinhan pitäs kestää enemmän lämpöä kun margariinin tai öljyn?

Vierailija
8/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai et pitäs raahajtua kauppaan ostamaan niitä? No tunneli on kyl auki et ei siinä mut samalla voisi ostaa sitä öljyäkin....ja popparien kanssa parasta on bisse, slurps :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="11.10.2014 klo 21:31"]

Dänks,joo tolleen mä teen ne öljylläkin ja onnistuu hyvin mut voi muuttuu aika tummaksi ennenkun ne poksuu...voinhan pitäs kestää enemmän lämpöä kun margariinin tai öljyn?

[/quote]

En osaa tuohon öljy/margariini asiaan vastata, mutta sen olen huomannut että pitää TOSI! nopeasti heiluttaa että popparit ei tummu. Öljyllä ja margariinillä ei tuohon makuun pääse :)

T:Kolmas mies

Vierailija
10/10 |
11.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok,kiitos vinkistä! Lähtökohtaisesti käytän pelkkää voita leivällä ja muuallakin eli olisi kiva jos popcornitkin onnistuisi sillä ok....

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän kolme