Lue keskustelun säännöt.
Mitä hyvää omenoista?
Kommentit (2)
Muussaa ja pakasta, syöt pitkin talvea.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.
Kirjaudu sisäänMuussaa ja pakasta, syöt pitkin talvea.
Tykkään
Kuivatut omenalastut10 tykkää tästä reseptistä
8 omenaa
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
Huuhtele omenat ja ota niistä siemenkodat pois omenaporalla. Leikkaa omenat poikittain mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.
Asettele omenalastut leivinpaperin päälle pellille ja ripottele päälle kanelia ja kardemummaa.
Siirrä pelti alle sata-asteiseen uuniin (noin 75 astetta) yön ajaksi. Kokeile aamulla, ovatko omenalastut ehtineet kuivua. Tarvittaessa pidä niitä vielä 100-asteisessa uunissa tunnin ajan. Anna omenoiden kuivahtaa huoneen lämmössä.
Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry